Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
A remény egy halvány fénysugara

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
A remény egy halvány fénysugara

A remény egy halvány fénysugara csillogta be a mai napom. Éreztem a remény egy leheletét az életemben, hogy egyszer egy szebb és jobb jövöm lesz a Kedvesem mellett, akit már régóta szeretek.
Ma láthattam őt és már ez is elég volt, hogy széppé varázsolja a napomat. Nagyon jó volt, hogy ott lehettem mellette egy számára fontos eseményen. És ahogy ott volt és "szerepelt" felnéztem rá, megdobogtatta szívemet, lelkemet.


Levél a Kedvesemnek:
Nagyon büszke vagyok rád!!! A mai napon ismét ráébredtem, hogy miért is szeretlek téged. Gondolok rád nap, mint nap. Gondolataimban mindig velem vagy és ez ad nekem erőt, hogy várjak rád, amíg eljön, az a nap mikor melletted élhetem az életemet és a napjaimat.
Sokat jelentesz nekem, te vagy az életem értelme. Veled tudom, elképzeli azt, amire vágyom már kislány korom óta a szeretetet, a szerelmet, a családot és a gyerekeket.
Remélem te is érzed, azt ami velem együtt lehetsz, és amilyen mellettem lehetnnél. Én azt szeretném, ha mindig olyan lennél amilyen voltál, kedves, megértő, barát, szeretetre méltó, szeretetet adó, a gyermeke(i)d büszke apja, céltudatos,magabiztos és legfőbb képen boldog, és akkor én is az leszek!


............................................................


"Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod meg fog történi."





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat