Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Decemberi ünnepek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Decemberi ünnepek

Az évnek ezen az időszakában sok jó dolog történik. A mi családunkban a december hónap az ünneplésé. Először is a húgomnak Melindának van a névnapja 2.-án, kapott is sok finomságot és 1-2 ajándékot. Majd 6.-án megérkezett a Télapó, aki hozott sok - sok csokoládét és egy társasjátékot is. Gazdálkodj okosan:) gyermekkorom, nagy társasjátéka, mindig nagyon szerettem vele játszani és még most is. Aztán 10.-én jön anyukám névnapja is Judit:) neki is majd kedveskedek sok kis aprósággal. Utána lesz még egy születésnap 17.-én, nagypapám lesz 67 éves.
SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK HÚGOMNAK, ANYUKÁMNAK ÉS NAGYPAPÁMNAK!
Ezután még jön a szeretet ünnepe a Karácsony:)
Ez az egyik legszebb ünnep az évben, mikor otthon van a család, együtt szeretetben. Sütünk, főzünk, ünnepelünk. Megajándékozzuk szeretteinket, egymást, és nem az számit hogy mit és menyiért adunk ajándékba, hanem az hogy gondolunk a másikra szeretettel:) Bár ez az egyik kedvenc ünnep, de most idén kicsit félve várom. Először nagyon vártam, de ahogy közeledik egyre inkább elvesztem a lelkesedésem. Már vettem egy kis műfenyőfát (mert az igazit sajnálom). Díszeket is vettem már és az ajándékok többsége is megvan.
És ne feledjük el 31.-ét se, szilveszter éjjelét, mikor búcsúztatjuk az óévet és köszöntjük az újat. Bár nekem még nincs semmi tervem erre a napra, de ünnepelni akkor is lehet majd.
De ilyenkor valahogy még jobban érzem annak a hiányát, amire már hónapok óta vágyom egy társra, egy szerelemre. Aki mellettem lenne az ilyen napokon is, aki velem együtt örülne a közelgő ünnepeknek. Akivel együtt vehetném meg az ajándékokat. Akivel sétálhatnék, este, mikor elkezd havazni, szeretem, mikor a nagy hópelyhek csillognak a kabátomon.
De egyelőre nem gondolok ilyenekre, mert várok….. hátha teljesül a nagy kívánságom. Ha szerelmem, akiről álmodozok, rájön, hogy én vagyok az, akit szerethet, és akivel leélheti az életet. Nem tudom, meddig várhatok és várok rá, de ez lenne az, amitől én lennék a világ egyik legboldogabb nője. Ha ő azt mondaná, hogy én vagyok az élete értelme.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat