Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Nehéz az élet...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Nehéz az élet...

Hát most az utóbbi időben nem sokat írtam a naplómba, mert jót nem tudtam, rosszat pedig nem akartam. De talán ha beírom az utolsó 2 hét gondolatait, könnyebben túlteszem magam rajta.
Az elmúlt időszakban nagyon egyedül érzem magam, ami nem igazan múlik. Vannak jobb napjaim, mikor kapok kedves leveleket és e-maileket ismerősöktől, vagy találkozok egy szívemhez közelálló baráttal (akivel sajnos csak ritkán találkozok), de ilyenkor csak ideig-óráig érzem magam jól és utána ugyanúgy visszazuhanok a magányosság mélyébe.
A családi béke se teljesen tökéletes, de ez talán egy kicsit érthető.
Nagypapám korházba került infarktussal, ami még fokozta a jelenlegi állapotom.
Nagyon megijedtem, mert sokat jelent nekem. Mivel ő olyan mintha az apukám lenne, vagyis mindig ő töltötte be ezt a szerepet. Nem hagyományos apa-lánya kapcsolat, de én úgy érzem mintha apa lett volt apám helyett. Annyira "fiatal" még 66 éves, de nem tudom elképzelni nélküle az életemet. Mi lesz, ha ő nem lesz???
Nem tudom, és most döbbentem rá, hogy ez bármikor bekövetkezhet. De most már jobban van, és nagyon várom már, hogy haza engedjék, és újra itthon legyen velünk.
Most 1 hét szabadságom lesz, úgyhogy igyekszem, sokat piheni és feltöltődni pozitív energiákkal (ami mostanság nem igazán sikerül)
Remélem, azért valaki majd felvidít ezen a héten is,
különben kénytelen leszek megint vicceket beírni. Amúgy a kedvenc rovatom és így is, úgy is beírom:)))

És nem utolsó sorban szeretném, megköszöni, minden kedves tevebarátnak, azt a sok-sok szavazatot, amit kapok és a kedves, biztató leveleket, amit a naplóm miatt kapok, akik arra biztatnak, hogy írjak, mert még jobban meg szeretnének ismerni és szeretnék tudni mi van velem, hogyan telnek a napjaim.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat