Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Nosztalgia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Nosztalgia

Most hogy közeledik, a születésnapom egyre gyakrabban nosztalgiázom:). Nem mintha olyan öreg lennék, csak valahogy mindig azon veszem észre magam, hogy elkalandozok, a mi lenne ha…
Kislány koromban mindig elképzeltem, hogy megtalálom a nagy „Őt” (akit csak elképzeltem, nem volt konkrét férfi vagy fiú), együtt leszünk, szerelmesek leszünk, ő lesz életem első és egyetlen szerelme. Majd összeházasodunk olyan igazi esküvőm lesz fehér ruhában, egy kis szolid, de szép virágcsokorral és életem legszebb napja mikor kimondjuk, hogy igen. Majd összeköltözünk egy olyan kis gyönyörű pici házikóba, olyan mézeskalácsszerű, mint a mesékben. Majd lesz, egy hatalmas kertünk az ahol a mi kiskutyánk szaladgál, akit közösen nevelünk, majd később mikor már felnőttünk teljesen, jöhetnek a gyerekek. És olyan kis vidáman éljük az életünket:)
Viszont most hogy közeledik a szülinapom, mindig megijedek, hogy már itt tartok és hol van már a nagy Ő, a kis ház, a nagykert, a kiskutyus és a gyerekek? Vajon már el vagyok késve? Talán még nem:)
Nehéz amúgy hinni még a mesékben, mert a körülöttem lévő emberek barátok, munkatársak, volt iskolatársak többségének már van családja, férje, gyermeke. Egy kicsit lehet, hogy el vagyok maradva, de még nem késtem le semmiről.
Nemsokára betoppan a nagy Ő, aki elfogad, engem olyanak amilyen vagyok, szeretni fogja a kék szememet, hosszú szőke tincseimet, a mosolyomat, a mozdulatimat, a testemet, lelkemet….
Most mikor ezeket a sorokat írom, hirtelen újra kislány vagyok, aki hisz a tündérmesékben, mikor a herceg megérkezik fehér lovon, és szerelmes lesz a királylányba és boldogan élnek, amíg meg nem halnak:)
Jó álmodozni, anyukám mindig azt mondta, addig jó, amíg az ember mosolyog, vidám és vannak álmai.
Nekem vannak vágyaim, álmaim, és szinte már mindent megvalósítottam.
Korán kezdtem el dolgozni, de mellette jártam iskolába, mert szerettem volna.
Sokat tanultam, hogy főnök legyek, igaz még csak osztályt vezetek, de már az vagyok.
Szerettem volna egy gyönyörű régi veterán autót, egy Ford Caprit és meglett.
És az utolsó nagy álmom még várat magára, de tudom, hogy egyszer ez is meg lesz, mert vágyom rá.
A nagy Ő, kis házikó, hatalmas kert, gyerekek és egy kis kutya. Nekem ez a legnagyobb álmom:)
EGY CSALÁD

............................................................

"Ritkán gondolunk, arra, amink van, viszont ami hiányzik arra mindig."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat