Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Búcsú

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Búcsú

Ez a hétvége a szórakozásé volt. Minden évben-szeptemberben Mária névnap utáni hétvégén kerül megrendezésre nálunk a búcsú.
Nekem ez már, olyan családi szokássá vált az elmúlt években. Régebben csak vasárnap volt, de most már kinőtte ez a rendezvény az egy napot. Most már péntek, szombat, vasárnap és egy kicsit hétfőn is tart.
De én csak ma délután 4 óra körül mentem ki a családdal. Felültem 1-2 hintára, mert igazából ez miatt megyek ki minden évben. Ugyanis egy kicsit félek, de ilyenkor mikor gyorsan és fejjel lefelé hintázok, a tüdőmet kiordítom, potyogtak a könnyeim a boldogságtól (hogy lassan megáll a hinta) de utána nagyon jól érzem magam. Teljesen felszabadultnak érzem magam és a maradék stresszt, ami az elmúlt időszakban volt, azt is kiüvöltöttem magamból. Igaz már a gyomrom nem a régi, mert a második hinta után már éreztem, hogy többre nem szabad felülni, de nagyon jó volt.
Utána még körbenéztük a vásárban. Kaptam egy kis vásárfiát, egy Füleses plüsspárnát. Vettünk egy kis vásári csemegét, cukorkát, puszedlit, kókusztekercset, de már sajnos ezek sem olyan finomak, mint régen. De hát ez is hozzátartozik az évek múlásához.
Ja és nekem a friss meleg elmaradhatatlan kürtöskalács, az még mindig a régi és nagyon finom volt:)
Este 8 körül, már haza is értünk, mindent megnéztük, hintáztam és ettem finom kürtöskalácsot is, így teljes volt a nap.
De ennek az estének is lassan vége, és én is elteszem magam holnapra, mert nagyon kimerítet ez a nap.

............................................................

„Ne sírj mert elmúlt, nevess mert megtörtént”



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat