Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Növöget a kis teknőcöm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Növöget a kis teknőcöm

Lassan 3 hónapja van nálam a kis teknőcöm Szotyi és az óta szinte a duplájára nőt meg a kis kedvencem:)
Igaz etettem is rendesen, ápolgatom, beszélgettek vele (mintha értené, de lehet, hogy tényleg érti) becézgettem, szeretgetem.
Olyan mintha már a családom része lenne, nagyon megszerettem őt. Eleinte féltem, hogy nem tudom rendesen nevelgetni és esetleg nem marad meg, de azóta rájöttem, hogy nem is olyan nehéz.
Reggel már nem az ébresztő órára kell kelnem, mert fél 8-kor legkésőbb jelzi, hogy kaja idő van és tologatja a kavicsokat, nagyokat csobban a vízben, csak azért, hogy felkeltsen:) és megkapja a kajcsit.
Nagyon tudja már, hogy mikor van a reggeli időszakja, gyorsan megtanulta.
Ott vettem észre, hogy sokat nőt már, hogy ma reggel mikor megetettem a kis medencéjében, az utolsó pillanatban kaptam el a kis páncélját, mert megpróbált kimászni és majdnem sikerült is neki. Mikor hazahoztam még csak el se érte a medence szélét most meg már ki is mászott volna, ha nem figyelek rá.
De ezt a helyzetet is megoldottam kreatívan, zöld színű kartonból, csináltam neki egy magasítót egy olyan kis karám szerűséget, és így most nem tud meglógni:)
Ma vettem neki sok-sok finomságot, meg 1-2 újdonságot, hogy ne unja meg az étrendet:)
Reggelire mindig kap egy kis vitamint utána husit (halat, rákot, vegyes husit) meg egy kis chipset (szárított eledelt, halat, kukacot, vízibolhát és egyebeket) és még egy kis desszertet (zöldséget, gyümölcsöt). De mindenből csak keveset, mert képes lenne az egész heti mennyiséget is megenni, ha megkapná.
Szóval nem bántam meg hogy a teknős tartás mellett döntöttem, mert minden napomat felvidítja, hogy ő van nekem.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat