Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Valentin nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Valentin nap

Eljött ebben az évben is ez a szép nap. Igaz eleinte féltem egy kicsit hogy milyen lesz egyedül tölteni ezt a napot, de végül is elég jól sikerült. Több dolog is történt, ami egy kicsit kiszínesítette ezt az egészet.
Ilyenkor mikor a szerelmes párok összebújnak, apró ajándékokkal lepik meg egymást és kettesben töltik el az estét, kicsit elnosztalgiázok. Mindenhol csak ezzel találkozom, az üzletek polcain apró emléktárgyakkal, meg szívecskékkel, ami erre a napra emlékeztetnek, meg a szerelemre.
Nem is tudom, hogy ez most jó érzéssel tölt el engem, vagy nem. Most hogy egyedül voltam, talán egy kicsit nehezebb volt. Már reggel úgy ébredtem, hogy eszembe jutott a nagy szerelmem, és hogy tudatnom kell vele, hogy én ma is csak rá gondolok és szeretem.
Igaz nem csak ezen a napon érzem azt, hogy hiányzik, és ő rá gondolok, hanem az óta mióta megismertem és az élete része lehetem.
Egy kicsit szomorú volt a hangulatom, hogy nem lehetem mellette ma, de majd remélem a jövőben bepótoljuk az elveszett perceket, órákat, amit együtt tölthettünk volna.
De ma felhívott és ez nekem nagyon jól esett, ez azt jelenti, hogy nem csak én gondoltam rá, hanem ő is rám:)
A családom is vidított, a napokban lesz a névnapom és előre megkaptam az ajándékokat. Kaptam egy pizsamát, egy telefonkártyát, egy mini virágoskertet, amiben volt egy plüss szívecske is, így majdnem Valentin napnak is betudhatom, na meg bonbont és még egy kis sütit is (magamtól).
És ma volt még egy emlékezetes esemény, amelyről beszámolok Julie tevém összeházasodott szerelmével, Tommal. Remélem az ő szerelmük és házasságuk olyan lesz, mint az én szerelmem, egy életen át tart majd. Éljen az ifjú pár: D
Szóval azért vidámság volt egy kicsi ezért is, azért is… nem panaszkodhatom. Most zárom a soraimat.
Még itt szeretnék mindenkinek még egyszer Boldog Valentin napot kívánni!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat