Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Új munkahely...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Új munkahely...

Lassan már 2 hete az új munkahelyemen dolgozok. Hosszú keresgélés, kb. 2 hónap, több önéletrajz elküldése után, visszahívtak egy drogériai cégtől, hogy érdekelne-e még az állás lehetőség, amire jelentkeztem. Voltam egy interjún és rá 2 hétre hívtak vissza, hogy megkaptam az állást. Nem is hittem benne először, de mikor behívtak, hogy nézzem meg az üzletet és a munkát, amiről szó lenne akkor kezdtem érezni, hogy ez igaz.
Igazából meglepődtem, mert egyrészt egy magasabb beosztást ajánlottak, mint amire jelentkeztem, másrészt egy olyan nagy és kiemelkedő üzletet vezetését szeretnének rám bízni, ami egyben megtiszteltetés is. Elfogadtam az ajánlatott és már 2 hete betanulok egy másik üzletükben.
Az első 2 napom nagyon kemény volt, este hulla fáradtan leültem és arra gondoltam, hogy biztos, hogy én ezt szeretném csinálni???
De az elmélkedésem után rájöttem, hogy igen! Erre vártam már nagyon rég óta, hogy bebizonyítsam, hogy mire vagyok képes, és valaki adjon nekem egy esélyt, hogy ezt meg is mutathassam.
Most megkaptam a lehetőséget, van rá 1,5 hónapom hogy mindent megtanuljak és a lehető legjobban lássam el a munkámat. Szerintem sikerülni fog, de majd a próbaidő után meglátjuk.
Egyelőre tetszik a dolog, csak még rá kell állnom az új munkára, az új rendszere, meg kell szoknom még az új környezetet és nagyon sokat kell még tanulnom. De utána már jó lesz, most kicsit leterhel, de valamit valamiért...
Most zárom a soraimat, mert ma a megérdemelt pihenésemet töltöm, azt hiszem szükségem is van rá.
Legyen mindenkinek kellemes hétvégéje!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat