Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
Magma már 1 éve

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
Magma már 1 éve

Ma ünneplem az 1 évet az "új" munkahelyemen. És ezzel együtt már 8 éve dolgozom a kereskedelemben.
Előtte 7 éven keresztül szintén egy helyen dolgoztam, de egy idő után kezdtem besokallni. Egyre több mindent raktak a vállamra, egyre rosszabbul éreztem magam, egy idő után már nem találtam a helyemet. Magánéleti és anyagi problémáim is voltak és ez egyszere egy kicsit sok(k) volt. Ekkor érzettem, hogy szükségem van a változásra.
Az első nap mikor elkezdtem állást keresni, nem is tudtam, hogy kezdjek neki. Az első munkahelyemen voltam tanuló és automatikusan ott maradtam, szinte semmit nem kellet intézni ezzel kapcsolatosan. Így most egy kicsit nehéz volt.
De mindenki azt tanácsolta nézek fel az internetre valamelyik állást kínáló honlapra és ott tudok lapozgatni, válogatni az állások között. Hát igen választék az volt bőven!
Az első alkalommal megfogott egy hirdetés egy sport és gyermekruha áruház, aki még csak most szeretne indulni a magyarországi piacon. Nagyon megtetszet a hirdetés, de ekkor még nem reagáltam rá, csak körbenéztem, hogy mi a választék.
Azután próbáltam lebeszélni magamat az új munkahelyről, miért? Mert már a régit megszoktam, ez volt a válasz. Kb. 1 hét múlva megint felnéztem állás ügyben az internetre, és megint megtaláltam azt a hirdetést, ami tetszett. Ép az nap járt le a határidő. és már 23 óra volt. Az utolsó pillanatban küldtem el a jelentkezésemet és az önéletrajzomat. Azt hittem már le is késtem róla, de másnap visszahívtak egy külföldi telefonszámról, először fel se akartam venni, mert ki hívna engem külföldről? Felvettem és behívtak felvételi beszélgetésre. A beszélgetésen azt mondták fel vagyok véve, de nem akartam elhinni, hogy ez így elsőre sikerül. Ezután még 1 hónapig kétségek között voltam, mert mindig tolódót a szerződés aláírása, de a végén sikerült és 2007.szeptember 7. én aláírtam és 9.-én már utazhattam ki 2 hétre Horvátországba betanulni (a szerződésem 10.-től szólt, úgyhogy ezért ma írom ezt a kis gondolatot).
Az első időszak nagyon nehéz volt, de hát egy nyitó áruháznál ez természetes. Néha megfordult a fejemben hogy feladom, de az nem én lettem volna. Ez egy nagy kihívás volt, de sikerült túllépnem rajta. Mostanra elértem arra a szintre, hogy szeretek itt dolgozni, jó a társaság, tetszik a munka. Néha egy kicsit unalmas, mikor kevés a vásárló, de akkor találok valami elfoglaltságot, mindig feltalálom magamat.
Eleinte nagyon kevés vásárlónk volt, de 1 év alatt sokat fejlödött a cég, ezt jó látni és jó a részesének lenni.
Szóval nem bántam meg hogy váltottam, és amióta itt dolgozom sokkal jobb a kedvem, jól érzem magam. És jó úton haladok a terveim felé.
És jöjjön egy munkahelyi kép is, ahol az egyik kedvenc munkatársammal vagyok :)
A munkahelyem weboldala: www.magma.hr

............................................................


" Ne hajtsd magad túl, mert a legjobb dolgok akkor történek, amikor azt a legkevésbbé várjuk"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat