Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Cs.Juli naplója


Julie [218536 AL], gazdája Cs.Juli
2009.04.19 Boldog születésnapot!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/218536
2009.04.19 Boldog születésnapot!

Hamar eltelt az elmúlt 1 év az életembe. Szinte észre se veszem, és úgy telnek a napok, hetek és a hónapok...Most nagy változás előtt áll az életem A tavasz meghozta a megújulást az élet több területén is :)

Most, hogy betöltöttem a 26. életévemet, megint öregebb lettem, és bölcsebb és tapasztaltabb... Már félig meddig megünnepeltük a születésnapomat, megkaptam az ajándékaimat, a családtól:). Kaptam szexi hálóinget a húgomtól, anyukámtól egy kis "papírt" amit a saját belátásom szerint költhetek el, már meg is van a helye :) és papámtól is kaptam egy kis pénzt és csokit:). Rengetegen gondoltak rám ezen a napon kaptam, sms-ket, kedves e-mail üzeneteket, és egy szívének kedves ember pedig fel is hívott engem.
És volt valaki, aki rengeteget foglakozott velem ezen a napon és ez nagyon jól eset:) Még nem volt ilyen szülinapom.
A szülinapom második felét holnap tartom meg, mert még nem kaptam meg a tortámat:) Mivel diéta (90napos szétválasztó diéta) szezonba vagyok ezért meg van szabva, hogy mikor mit ehetek és holnap lesz szénhidrát napom mikor megengedhettem magamnak a nassolást. Ezért a sütizés az holnap délután lesz megtartva, van kitartásom, de megéri, mert anyukám sütije nagyon finom! Kókuszos tortát fog sütni nekem:) Várom már a holnapi napot!!! (a képen az én tortám van)

Hamarosan új munkahelyem is lesz. Már egy ideje keresgéltem az új lehetőségeket és most rám talált…. Május 4.-től ha minden igaz már el is kezdhetem az új munkámat, de bővebben majd csak akkor írok róla. Egyelőre nem szeretném elkiabálni.
Tavaly december óta testi-lelki változásokon is átmentem, a diétázás mellett, rendszeresen sportolok is és ez nem csak külsőleg van, látszatja, hanem lelkileg is jobban érzem magam. Kezdek egyre jobban kivirulni, jól érzem magam a bőrömbe, vidámabban telnek a napjaim. És aránylag a stresszes helyzetek is elkerülnek:). Egyszóval az életem folyamatosan változik és jó irányba.
Most zárom a soraimat és majd megpróbálok gyakrabban írni a naplómba (de nem ígérem meg, mert akkor nem biztos, hogy sikerülni fog)
Legyen mindenkinek vidám és szép napja!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat