Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
:')

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
:')

Ez az a fej,ami az egész napomra igaz!Talán jobb lenne ha semmit se írnék a naplómba,mert nem tudom majd eléggé kifejezni azt amit érzek,de azért hátha:) Annyi szeretetet kaptam ma,hogy ennek ki kell tartania a kövi évig és kész!=):P Beteljesült az órai jóslatunk a mai napról!Jó szülinap,ajándékok,virul a fejem,annak ellenére is,hogy apum nem szól hozzám:)
Na igen ez az ami azért picit fáj.Mert nem köszöntött fel,nem volt ott amikor elfújtam a gyertyát(szenya tesóm 21et megcserélte és így útólag 12es volt a tortán:D Azt mondta,hogy muszáj megcserélnie,mert az tükrözi az igazi koromat:))).Viszont már nem haragszom annyira apumra...anyum elárulta azt a részt,amire nem emlékeztem...állítólag azt mondtam Neki,hogy jó,de én nem vagyok bunkó...És bár anyum szerint is az volt apum,ezt akkor se kellett volna mondanom...Csak szóval igazából tényleg sokszor az...és dühömben ez kicsúszott a számon...Felemás érzések vannak bennem.Sajnálom,hogy azt mondtam,nem volt szép dolog,de ha arra gondolok,hogy Ő miket szokott mondani,akkor ez ahhoz képest meg semmi...Mindegy akkor se kellett volna.Más ami még picit izé volt,aztán utána leírom azt a csomó jót ami széppé tette a napomat:)Szóval Papám fent volt Pesten és apummal talizott is,de hozzánk nem jött el...Inkább tegnap telefonban köszöntött fel...sebaj:)Bár ellene nem tudom mit tettem...
És most a JÓ DOLGOK! Jajj nem tudom,hogy írjam le:P Szóval apumat leszámítva minden szerettem felköszöntött,sőt még olyan emberkék is akiktől nem vártam:(Orsi,Norbi,F.Laci).
Anyum annyira ari volt,ahogyan odaadta az ajándékot:) Egész nap cuki volt:D És kitett magáért! (Bár ezt még sok személyre mondhatnám:D)Tök SZERETEM! Ami meglepett,hogy Öcsim detto! 1éve mikor elfelejtette a szülinapomat beírta az emlékeztetőbe a mostanit,hogy azt még véletlen se felejtse el:) SŐT!Kaptam Tőle ajándékot is!!:))))) És nem anyu adta Neki oda,hanem Ő vette! Igaz szerintem ebben szerepet játszott Kriszti is:) Ő Öcsim jó oldala:))) Tök aranyos,mert Ő is felköszöntött! Tele is zabáltam magamat a raffaellokkal:D
Nem akartam felsorolást,de nagyon le akarom azt írni,hogy milyen ari volt mindenki,hogy soha ne felejtsem el:)Ja és a sorrend nem számít a felsorolásban!:)
Zsófi,Gábor,Kenny,Heni,Andris,CH ari üzenete is jól esett!:)
Akik még nagyon közre játszottak abban,hogy szép napom volt az Petya és az én édi Pótcsaládom! Annyira szeretem Őket is!:') Petya sms volt az ami elindította a napomat! Legközelebb is ilyen "ébresztőt" cejetnék!!!;p
Ésss még képeslapokat is kaptam Tőle:D Annyira édi az a sárkány!Én is akajom azt a trükköt tudni!!!:) Az a másik meg:)))) Köszönöm!! Tökre örülök,hogy már Te is itt vagy nekem:) Legalábbis azt hiszem ezt kijelenhetem:) És kopp kopp kopp,hogy tutira így maradjon:)
Most pedig a leges legjobb Pótcsaládról:D Velük kapcsban is ezt érzem:') Értük is hálás vagyok!! ÉNEKELTEK NEKEM A TELEFONBAN!!!!!!!:D Még soha senki nem énekelt nekem!!!:) Vagyis általánosban a sulistársaim,de csak mert kötelező volt...szóval az nem számít! Nojmi meg egész nap aktív volt,IMÁDOM!! Képeslapok(TEHENEK!!),iwiw,napló...Szerintem ahova meg ahol csak tudta boldog szülinapot kívánt:D A LEGES LEGJOBB:D És ez nem elég kifejező!
Ma hálát,szeretetet és boldogságot éreztem,KÖSZÖNÖM MINDANNYIÓTOKNAK!! (Nektek is Fentiek!!!!) Ja és nem érdekel az se ha túl nyálas,csöpögős lett a naplóm,mert ezeket érzem és kész:P vagyis ennél csak többet érzek,de azt nem tudom leírni!:/ A lényeg,hogy mázlista vagyok:')
---
MCR koncert ment este az MTVn!!!:)))) Tényleg szupi volt a szülinapom:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat