Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-05-25

Visszaszáll a kárörvendésem, jogosan, úgyhogy mostantól megpróbálok nem szenyának lenni... annyira:D Na jó nem csak ezért=P
Ha lesz munkám végül(habár nem szeretnék annyira ott dolgozni...sőt...), akkor azt hiszem gyakran akarom majd látogatni a 707es szobát=) Akkor is tök jó, bármit is mondjon Nojmi 7.emelet 707 és 7en voltunk bent:D
Tegnap annyit röhögtünk a telcsiben Nojmival:D Bárcsak minden estém ilyen jó lenne:D
Kevesebb mint 2hónap is kiköltözünk...hurrááá... annyira izgatott vagyok...iszonyatosan várom...UTÁLOM VEREST!!!!!!!!!!!
Nem tudom megfogalmazni azt, amit le akarok írni...Múltkor beszélgettem Kennyvel és olyan dolgokat mondott nekem.Szerintem Ő az egyetlen olyan fiú, aki valóban engem lát,nem egy kitalált személyiséggel ruház fel és nem is azt az oldalamat veszi csak észre, amit a világnak mutatok magamból! A nem direktbe felvett álarc mögé lát és ez annyira szuper:')Érezni azt, hogy megbecsül! Hülye ész-szív dolog.
Más: csak mert most hallottam a tvben:)Én tudom mi volt előbb! A tyúk! És indokom is van rá! "Isten megteremté az állatokat" Teljes "komplex" állatokat teremtett nem? Nem tojásokat, lárvákat meg hasonlókat...azok csak az első "szülők" után jöttek, nem?:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat