Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-04-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-04-21

Nem tom mi bajom van, de nem bírom rendesen a tornát, állandóan aludhatnékom van, hisztis vagyok és agresszív, plusz egyre többször beszélek csúnyán...jham és egyre többször van mindenből elegem és egyre kevésbé érdekel az, hogy megbántok-e valakit.Nincs kedvem válaszolni levélre, smsre...függetlenül attól, hogy ki ír. Nem is nagyon keresek senkit sem. Annyira sok rossz tulajdonságot sikerült begyűjtenem illetve felerősítenem...És az egyetlen pozitív érzelem ami mostanában benne van is elvileg rossz.Utálom, hogy lebeg a halál, utálom, hogy ilyen vagyok,utálom, hogy apum agresszív másokkal, utálom, hogy nincs elég időm, de a legjobban azt, hogy magamba kell folytanom azt.
Reggel: busz->veszekedés->fenyegetés->kéz a nyakon... Nem tudom ki csalódott már magában nagyon, illetve rémült meg saját magától, de én ezt átélhettem...Azóta se múlik. Pedig Krisztinek elmondtam, de nem lett sokkal jobb, és nem a személye miatt. Másnak nem is fogom elmondani. Talán még Heninek...:(Vagy Neki se...
Egy kis pozitív, mert jó dolgok is történnek csak most beborultam...Heni és a zöldalmás vodka(NAGYON FINI!!!!). Jó volt!!
Dóra: "Értékeld azt a sütit, mert lejártuk miatta a lábunkat" Imádhattak:) Szóval a két fiúval akartam sütizni (ha már ebédelni nem megyek ki Velük), de mindenáron epreset szerettem volna. Hááát megszerezték:D Csak kicsit kutatniuk és sétálniuk kellett egy keveset:D Édik : ) Jham és Zsolt fizette:P Törlesztés a múltkori telefonálás ebédközben dolog miatt:)
Tegnap este lementem és adtam Anyunak meg Apunak is pénzt. Olyan jó érzés volt : ) :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat