Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-09-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-09-08

"A mai napodat Feltöltődés hatja át!" Ésss milyen igaz:D Ma nagyon éreztem, hogy élek:D Munka,melltartó vásárlása(elfelejtettem felvenni:$ úgyhogy gyorsan vettem egyet:P) onnan suli, szünetben kiugrottam kajáért aztán megint suli, majd újból munka, aztán bankba mentem=) Egyedül voltam ma végig, mégis olyan jó volt:D Jó volt érezni azt, hogy egyedül is boldogulok. Remélem nem egy napos volt=) Szerintem igen:P De jó volt=)
Jah éssss írt a Zsolti! Tényleg talizunk=) Nem tudom, hogy valóban bunkó-e, de velem nagyon ari és nagyon tetszik az ahogyan ír=)
Nem emlékszem, hogy írtam-e már a Slágerpartyról, de azért pár dolgot leírok, hátha nem=) Malibu (nagyon nagyon nagyon fini Spritetal!!), Edda, Rózsi=) Vonatoztunk(tök ari lány állt előttem),ugrálva üvöltöttük a Sajtból van a holdat=D és összekapcsolódva "dölöngéltünk" a szomorúbb számok alatt. Komolyan Nála van mindig a legjobb hangulat=) Végül Fenyő. Rokiztunk ám Krisztivel=) Csak sajna egy idő után egysíkúnak tűnt az egész. Viszont!Kint még limbóztam:) Kriszti meg Balázs tartották az újságokat és egyre lejebb vitték. Kint pedig mi Balázzsal ketten táncolva haladtunk:D Sztem akik nem hallották a zenét, csak láttak minket (kocsiban ülők),hülyének néztek:D Ez volt az eddigi legjobb SP és én nem akartam menni.Hülye=)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat