Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-01-24

"I Wanna make up right na na na
I wanna make up right na na na..." Nem bírom nem hallgatni:)
*3-as lett a tb pénzügyei!!!!! = ) Úgy meglepődtem:)
Végre már csak 1 vizsga és vége!
*Olyan "vicces"...az APEH fizetési felszólítást küldött nekem... Anyum Gázműveknél dolgozik és egy félreértés miatt kikapcsolták múltkor a gázt... Most meg engem szívat a saját munkahelyem, mert azok az okosak nem futtatták össze az adatokat és emiatt olyan mintha hátralékom lenne...
*Jham nem megyünk bálba:'( Gazdasági válság miatt nem rendezik meg:'( Pedig már meg is volt a helyünk :'(
*Mi az esély arra, hogy még egy szolnoki kost ismerjek meg itt Pesten?:) Nagy:D Roland. De más mint Milu. Legalábbis eddig. Kávézóba mentünk a Nyugatinál. (Annyiszor be akartam már oda menni)
*Peti..."Most járni akarsz Vele vagy örökbe akarod fogadni?" by Heni:D Csak szóval...mondta, hogy nincsenek szülei már régóta és úgy feljöttek olyan anyai érzések vagy mik:P Tökre megöleltem volna: )
Komolyan emiatt mégjobban tetszik! Egyedül boldogul és múltkor kiderült az is, hogy mivel a fiú tesóival nőtt fel, ezért mosni, főzni és takarítani is szokott:) Remélem nem csak kitalált történet az egész...csajozós duma vagy nem tudom. Egyébként annyira nagyon nagyon nagyon tetszik a szeme : ) Olyan szép színű!
*Endre. Még mindig Ő az akiért hm:) Csak róla "le kell szoknom"... Érzelmileg azt hiszem megint csapongó vagyok.
Sok mindenkiért tudok lelkesedni, de csak rövid ideig. Addig amíg nem komoly az egész...
Jham... Nekem van a legjobb női osztályvezetőm, Beának viszont a leges legaranyosabb férfi osztályvezetője! Vannak olyan emberek, akiknek alapból kedves arcuk van. Nya Ő ilyen és tök aranyos meg kedves és mindenkivel közvetlen és egyáltalán nem játssza a főnököt. Bár ez Erikára is igaz! Nagy mázlim van Vele:). (de azért KOPP mindenre!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat