Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-10-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-10-14

Nya de kérem, ilyen csúnyákat írni rólam:D :
"Amit csinálsz az nem hazudok.. egy útszéli ribanc viselkedése. És Te nem vagy az, szűz vagy és nem az a fajta szűz akit szeret a férfi és meghóditja és elhalmozza és úgy szeretkezik vele a szűz NŐVEL, hanem szűz vagy útszéli ribanc viselkedéssel. Sajnálom, de ez van, nagyon azt hittem hogy Te egy szűz NŐ vagy, de sajnos szűz le se merem írni hogy mi... " "És bárcsak lenne egy Edina, aki szűz nő lenne. De így csak b.szni lehet veled, nem szeretkezni. Ilyen nővel nem lehet szeretkezni. Mert nem nő, hanem ribanc. És ezt soha nem gondoltam volna rólad hogy ez vagy. Soha..... "
Hehehehe:D Ennyire kihangsúlyozva a szűzességem még nem volt:D Mindez azért, mert azt hitte fiúval találkozom (Petyával..). Nem mintha bármi köze lett volna hozzá hiszen nem járunk. Azzal találkozom, akivel akarok, de Ő ezt úgy vette, hogy megcsaltam... Ez a hátránya annak, amikor valaki nem fogja fel azt, hogy a másik semmit se akar tőle sem most, sem a jövőben és igenis más fiút szeretne párjának. DE! Jejejejejeje végre akkor már nem fog SOHA TÖBBET zaklatni:D Hiába mondtam el Neki ezerszer, hogy nem szeretem és nem is fogom stb stb, nem fogta fel. Most végre ez (elvileg) örökre kiábrándította. I Hope!!!: )
Amúgy ez a nap...komolyan pfff... de előtte:)
*Még múltkor vacsival fogadott minket Öcsi. Meg volt terítve, két gyertya volt az asztalon, arab tea, kávé, és két féle fogás is(szintén arab)! Nagyon nagyon ügyi volt! Csak direkt megkért, hogy keveset egyek, én meg nem tudtam, hogy Anyumékkal még megyünk ide-oda munka után, úgyhogy 5:40-től kb 20 óráig csak két salátát ettem... Többet nem ígérek meg semmit se:D
Na igen, a mai nap...
Röviden: suli (regeglizés+átnéztem a vizsgacuccost) ->fel Ofőhöz:/->Dékáni Hivatal (ügyfélfogadás csak 1től...ezt nem tudtam)-> Eltévedés->Diák érvényesítése->Macsek simizés, etetés, ücsörgés-> Vizsga -> Bank -> Séta->Suli (kávé...beledobtam a kukába, de kipattant...újra beledobtam...ismét...harmadszorra már sikerült...nem volt égő:D)-> Dékáni Hivatal (igazolás) -> Munka (nem túl jó bent a hangulat és sok volt a meló is...) Futkározós nap volt ez,de szerencsére mindjárt vége=))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat