Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-02-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-02-27

Meghalt Erika apukája:'( Olyan szörnyű volt látni, hogy sír, de ugyanakkor annyira erős is volt, le a kalappal. Viszont...rájöttem, hogy nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket...semmit se mondtam Neki.... Nem tudom mit lehet ilyenkor mondani. A részvétem egy nagyon béna szó, a sajnálom is és az együttérzek is. Utálom a rákot. GYŰLÖLÖM. Halálos ítélet 90%-ban. Ráadásul ugyanúgy volt mint Noémi nagyijánál, vagy Moránál,vagy épp az én kis Pindurkámnál. Halál előtti hirtelen sokkal jobban van állapot:(
Erikát is hagyták remélni...szemétség!
Azt hiszem az a pillanat amikor mondta és ahogy mondta örökké meg fog maradni, úgy mint Picinél vagy épp a Mamámnál, amikor Apumnak elmondtuk:(
Más... Vettem Kriminalisztika könyvet, meg megkaptam Lacitól az Alkimistát, úgyhogy lesz mit olvasni:)
Voltunk bulizni. Megint akkora volt a tömeg... ezért nem szeretek már annyira bulizni járni, mint eddig. Állandóan csak lökdösődünk...De azért volt jócskán olyan pillanat is, amikor élveztem:)
Beának sikerült a vizsgája!!!!:)
Van külső konzulensem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is ismer és a főnökömet se ismeri, mégis így ismeretlenül elvállalta, tök rendes!!!!: )
E....felköszöntött...benti telefonon...és csak mert a Tibi szólt Neki... Átértékeltem pár dolgot. Én szóban előre és aznap írásban is felköszöntöttem névnapján és most is szülinapján egy marcipánnal. Vittem le Neki múltkor kávét, mert álmos volt. Mikor megfázott meg Neocitránt. Minek törtem magamat? A szokásos szó rám: idióta.
Bárcsak megúsznám a masszázst. Bárcsak lemondaná, bárcsak megbetegednék vagy vmi. Mostantól hagyom Őt! ÖRÖKRE!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat