Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-04-04

Szuper...Fáj a hasam, 5 percenként tüsszentek, folyik az orrom és könnyezik a szemem...Jobb időpontot nem is találhatott volna erre a szervezetem...
090405
Az előbbiek ellenére jó volt az a nap:D Örülök, hogy ő is eljött! Meg annak is, hogy mással egy apróbb dolog örökre el tudott választani, Vele me még ez se lökött el nagyon távolra! Azt nem mondom, hogy minden ugyanolyan, vagy ugyanolyan fog lenni, de 90%ban lehet az:) És ez szuper:)
Csináltam búzamagos tojást (szegényt leejtettem:$) meg egy koszorút:) Anikóról meg továbbra is tök pozitív a véleményem: )
Amikor beléptünk sziával és egy kézfogással bemutatkoztunk egy fiatal "srácnak". Gondoltuk mi azt:D Közbe meg lehet, hogy ő volt a lelkész:$:$:$ Civilben volt és a teljes nevét mondta, tiszteletes megszólítás nélkül. Úgyhogy csak másból következtetünk arra, hogy ő ő volt:D Viszont tök ari, mert egy picit se nézett ránk emiatt csúnyán:) Max levágta, hogy nem szoktunk Hozzá járni:P
Volt egy nagyon hosszú időszak, amikor nem fordultam el...Aztán valahogy, amint többet megtudtam a katolikus dolgokról, megismertem embereket, egyre inkább távolodtam el. Valahogy én olyan formában a hitet nem tudom befogadni. Viszont a tegnapi nap más volt. Hülyén hangzik, de másképpen fogadtam azt, amit mondott. Plusz tetszik, hogy Náluk nincs gyónás és házasodhatnak! Egy dolog nem tetszik itt sem az pedig az állatokról való gondolkodás. De a többi egyenlőre igen:)
Fura egyébként, hogy egyik vallásból "beleütközöm" a másikba. Mintha azt akarnák, hogy ne távolodjak el=)
Aztán lehet, hogy egy nagy baromság, amit leírtam, ki tudja:D Mindenesetre az tény, hogy nem érzem magamban azt az ellenkezést:)

Hurrá...Lehet senki se hiszi el, de nem örülök. 55 oldal 70 lett... Hogyan csináljunk 15 plusz oldalt? Hááát másfeles sorokkal, amivel UNDORÍTÓ LETT!
40 oldalt kellett csinálni, az átszerkesztés miatt majdnem a duplája lett. Szerintem ezért is le fognak cseszni... Holott nem ennyi oldal... Utálom, nem tetszik, széthúzott szar! Ha majd megkérdezik, hogy min változtatnék a szakdogámon, esküszöm meg fogom mondai, hogy ezen, mert aki tud olvasni könyvet, az egy szakdogát is el tud olvasni sima sorokkal!!!! Komolyan kiakaszt ez...

-----
Fura érzés... Neki örökre a tündérkéje leszek? Úgy írt... Nekem örökre az az érzés marad meg péntek 13-án, hogy az a MI napunk? úgy érzem igen. Ennek ellenére másnál érzek többet. Pffff lány... Mégis mindig megkeresem. Törné le valaki ilyenkor a kezemet. A helyébe már rég elküldtem volna magamat "szebb helyekre", de minimum nem válaszoltam volna.

Jham. ő a tiszteletes:$:$:$:$:$:$:$ Megtaláltam wiwen. Ciki van:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat