Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-11-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-11-24

20:22-re mentem le és elvileg 27-kor kellett volna jönnie a busznak...hát nem jött...egy nénivel együtt vártunk... 21 óra után aztán a néni(Magdi asszem:P) elkezdett stoppolni, úgyhogy bevitt minket egy srác a Mexikói útig. Nagyon ari volt, mert nem engedte kifizetni, sőt még a busz pénzemet se fogadta el, azt mondta szórakozzam el : ) Fura volt így bemenni, volt egy-két pillanat, amikor bizalmatlan voltam.
Krisztivel találtunk egy tök jó kocsmát.Ari a pasi és az árak is jók:) 0,3 dl tequila, vilmos körte és bent egy Mai Tai:D És egyáltalán nem ártott meg=)
Bent: nem volt kedvem fiúval táncolni. Egy picit sem. Krisztivel a legjobb:D A fiúk úgyse táncolni akarnak...
Viszont...nem sikerült a baromságomat kitáncizni magamból... Pedig annyit táncoltunk! Úgy fájt már a végén a lábám meg a térdem:)
Munkahelyen: ma nagyon nem éreztem jól magamat, vmi nagyon szar volt ott belül, de fogalmam sincs, hogy mi:/ Csak fájt...Lehet, hogy Erika picit neheztel is rám azért, hogy azt mondtam nem vagyok szomorú és hogy nincsen baj. De szóval nem tudtam mi bajom...Meg nem jó főnöknek rinyálni, még akkor se ha ilyen ari.
Elvágtam a borítékkal a kezemet és az Áron segített ragtapaszt találni. Tényleg nagyon aranyos!!! Pedig tipikusan azt nézném ki belőle, hogy egy nagy nőcsábász, aki odáig van magáért. De ez egyáltalán nem nyilvánul meg Nála semmiben sem=) Amióta csak ismerem nagyon kedves, udvarias és közvetlen. Ennyire csak nem tudná magát megjátszani:)
Egyébként ha vmi nagyon fáj(nem fizikailag...), akkor imádok zenét hallgatva futni:)
Jham kihagytam: Készült fotó rólunk Morrban. 2 is...Picit félek...Max többet nem megyek oda:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat