Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-02-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-02-20

Tök jó, ha most nem fáztam meg... 1 és negyed óra várkozás...Csak egy picit robbantam fel. Viszont már megint jól kezelte a dühömet. Le a kalappal Laci előtt:)
Henivel megint no tali...Utolsó két alkalom buliban volt, ha jól emlékszem...Most is csak bulival lett volna tali...Kicsit szarul esik.
Fáj köhögni.Teljesen kijött az izomláz. Pedig már azt hittem megúszom:) A hasam,a vádlim,a combom, a karom. Igaz egy picit sem zavar, sőt!! Jó érzés, mert ezekszerint ért vmit a torna:) Igaz sokszor nem tudtuk követni (dance step),ennek ellenére jó volt! Szuper volt mozogni: ) Csak legközelebb vmi követhetőbbre kellene menni:)
Rájöttem vmire: jobban szeretek fiúkkal bartákozni, mint lányokkal. Velük könnyebb:) Ma is olyan jó volt a két fiúval kimenni kajálni. Szeretem, amikor bent vannak:) És az is jó volt, hogy a szobában se voltam egyedül.Norbi beült és így végre egy picit Őt is jobban megismerhettem.
Tegnap felhívtam Zsuzsit...Kivi leszek változtat e majd bármin is. Mindenesetre én egy barátságért se fogok teperni, ha a másikon nem látom az akarást.

"Szívünkben ott él a két törvény
Árnyék, és fény
Minden nap elcsábít mind két út,
Mert mind kettő választ nyújt."

You are always on my mind.
Muszáj elmennem hozzá, meg akarom tudni milyen úgy, hogy nincs kamera, mikrofon és kolléga.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat