Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-11-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-11-13

Áh még mindig csomó oldal van hátra:/ Picit már félek.Inkább örömből szeretnék holnap Malibut inni:)
Tegnap kint várt az épület előtt 4től egészen fél 6ig. Szabin voltam:$ Annyira aranyos!!! De így kiszúrni pont azt a napot, amikor nem vagyok bent. Ez volt az eső olyan szabim, aminél egy percre se mentem be dolgozni, jól beleválaszott:D
Nem tudom, hogy szólt-e nekem Petya naplója vagy sem,de nem akarom szó nélkül hagyni.Igaza van abban, hogy az a legszebb, amikor tudsz örülni más boldogságának, saját fájdalmad ellenére. Csak szóval... Amikor épp a hátadban érzel egy kést, akkor hogyan tegyed azt? Könnyen beszélnek azok, akik a másik oldalon vannak és még nem voltak ezen az oldalon.
Vajon tudott volna Petya örülni Sanyinak, ha visszaveszi Kincsőt tőle? Vajon tudott volna Noémi örülni annak, hogy ha én összejöttem volna Sugival? Tényleg az az érzés lett volna benne, hogy igaz szörnyen fáj, de legalább Edina boldog? Nem inkább az, hogy elárultam?
Igazából itt kulcs mondat az lehetne, amit nem írhatok le... Midegy...gonosz leszek, de kívánom, hogy egyszer tapasztalják meg ugyanezt a szituációt és azután bírálják felül, azt ahogyan akár Sanyi érzett vagy ahogyan én érzek most. Mert sajnos nem hiszem el, hogy nem éreznének haragot vagy árulást ellenkező esetben.
Mindegy itt le is zárom ezt az egészet, nem szeretnék foglalkozni ezzel. Megtörtént és kész.
Azaz még egy záró gondolat. Melyik nagyobb önzőség?
Saját vágyaidnak útat engedni, annak ellenére, hogy tudod, hogy azzal mekkora fájdalmat okozol, annak akit elvileg nagyon szeretsz? Vagy nem örülni annak, hogy az akit szeretsz ugyan boldog, de azáltal az, hogy eldobta a barátságodat. (mert tudta, hogy akkor én képtelen leszek arra, hogy barátok legyünk.)
Az önzőség vagy a fájdalomból önzőség a rosszabb?
Mindegy, úgy gondolja mindenki, ahogyan akarja. Szerintem nagyon nem volt szép húzás és kész.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat