Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-02-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-02-01

A tegnapi buli rossz volt... Velük álmodtam előző este és többször is az eszembe jutottak. Egyáltalán nem tudtam jól érezni magamat. Utálom őket azért, hogy valahol belül még mindig szeretem őket. És úgy látszik még mindig nem tudtam lezárni... Bálinttal amikor táncoltam eszembe jutott az, amikor a szakítás után láttam őt a Morrison'sban...fájt... Mikor meg az albérletben voltunk és elvonultam, akkor meg Nojmi jutott az eszembe. Az, hogy ő, amikor így elvonulgattam mindig odajött hozzám.Hiába érezte magát jól, ha én szarul voltam, inkább mellettem volt. Utálom ezt az egészet. Áh... Hiányoznak néha, holott már két olyan személy is van, akit ha fáj vmi jó felhívni. Hülye vagyok. Mindegy. Nagy betűs múlt.
Amúgy... 6an mentünk és jól szét is szakadtunk. Végig szinte a Bálinttal voltam. Nagyon ari, de én egyedül szeretek táncolni vagy Krisztivel. Nem szeretek fiúval!!! Sokkal jobban érzem magamat, ha nem zavar be a táncba fiú. Vagy nem a tánc a lényeg nekik, vagy ha mégis, akkor meg úgy táncolnak, amihez nekem semmi kedvem sincs(forgatás pl...)
Végig szenvedtem...de nem csak én. Barátosném nagyon együtt érzett velem:') :P
Megfogadtuk, hogy legközelebb nem megyünk fiúkkal, lánybulik a jók:)
Más... Majd hétvégén felhívlak...hm...az ígéretek, de jók:) Mindegy, nem érdekel ő se.
Pocsék hangulatom van...Megint mintha visszazuhantam volna majdnem az elejére. Igaz... sztem nagyban közrejátszik a természet is.
Jham. Laci megígérte, hogy tanítani fog:) Mindent megtanít, amit ő a számvitelről tud:) Egyébként... Picit már néha tetszik... Nem jó ez a fiú-lány barátság dolog. (múltkor sírtam és őt akartam felhívni...soha nem mondom le, még ha rossz kedvem is van...olyan fura)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat