Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-06-11

Együtt vagyunk : ) : )
Tegnap: Gellért hegy (most meg az eddző táska volt nálam, jópár cuccal...--> szerintem legközelebb, ha bőröndöt viszek, kitalálja majd, hogy másszuk meg a Mont Everestet:D:D)
Amúgy felajánlotta, hogy viszi a táskámat, de makacs voltam:P
Fent megbántott azzal, hogy szerinte ha Ő nem beszélne, akkor csendben lennénk. Legszívesebben faképnél hagytam volna, de szerencsére a lábaim nem mozdultak:) Inkább megmondtam Neki azt, amit gondoltam: hogy nem hagy szóhoz jutni:P Vagy ha igen, akkor meg nem figyel:P Plusz rájöttem, hogy nem fogom azt csinálni, amit másnál. Igenis rászóltam, hogy figyeljen már rám:D Meg azt is mondtam Neki, hogy van akinél sokat beszélek, de ez emberfüggő:P Szerintem sokszor fogunk még egymásnak beszólogatni.
Gellért hegy után Kínaiba mentünk kajálni (hogy én mit szenvedtem azzal a késsel és a kis drága direkt azt figyelte:@ olyan gonosz tud lenni:P), utána pedig mentünk hozzájuk. Jham tök ari volt, mert elkezdett esni az eső és végig arra figyelt, hogy én ne ázzak meg annyira:D Gyuri nem szereti, de olyan édiiiii Gonzó!!!!:D Letöltötte BKt, megnéztünk, elmentem fürödni (addig megágyazott nekem a Hugija szobájában :* ), utána két film. Az utolsó közbe elaludtam. Végül Nála:) Előtte még kértem, hogy állítsa le egy picit a filmet. Meg akartam kérdezni, hogy akkor most ez mi is köztünk, de nem találtam a szavakat és hülye alkalom is volt, úgyhogy mondtam, hogy hagyjuk, nem lényeg. Faggatott, de nem mondtam semmit sem. Szegény emiatt se aludt túl jól. Plusz, hogy elaludtam és nem akart felkelteni, holott mindene az ágyban volt... Tök ari volt mikor átölelt és a fejét rám hajtotta, de ezt leszámítva semmi se történt. 1 órával tudtam volna többet aludni erre meg felébredtem 5:40 után pár perccel. Hajni már fönt volt. Kimentem Vele kávézni. Gyuri is nemsokára kijött. Aztán elkezdett újra faggatni. Leesett Neki a gagyogásomból, hogy mit is akarok. Megkérdezte, hogy szeretném-e, hogy ha együtt lennénk. Mindketten akarjuk:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat