Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-01-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-01-22

Ez olyan szenyaság…
Beteg vagyok,nem talizhattam/hatok se Vele se Velük és még KK sem lesz:@ Tuti ott van a naptáram,bárki bármit is mondjon…
Megpróbálom újra leírni azokat a dolgokat,amiket tegnap…Ez is bosszant…
Olyan jó,hogy Ch mégis ír naplót=) Remélem Neki is tetszik az ötlet,így utólag:P
Tegnap lezárult a vizsgaidőszak,teljesen. A mostani lett az eddigi legjobb és hiába tiltakozik az a bizonyos Vki,akkor is sztem szerepet játszottak a jó jegyekben a ruhadarabok is(sapka,sál)! Máskor is elkérem/lenyúlom őket:P Egy dolgot sajnálok csak: hogy a TB miatt már megint nem lett meg a jobb átlag…ugyanaz a tantárgy szúrt ki velem már másodszorra=) De befogom,mert semmi okom a panaszra,sőt!
A másik suli…fujj fujj fujj… Sok sok erő kellene,mert ha így folytatódik már semmi nem fog rávenni arra minket,hogy bejárjunk…Amióta átraktak a másik csoportba teljesen elszállt a kitartásunk.Vagyis inkább azóta mióta megdicsértek minket,hogy minden órán bent voltunk:P Oké nem beszélek Nojmi nevében,de nálam nagyon is ez van:S
Apuval még mindig béke van=) Múltkor megfogadtam azt,amit Anyu meg Petya is mondtak és bevált!! Nem visszafeleseltem,hanem szépen,nyugodtan megmondtam Neki,hogy ha szépen mondja akkor is megértem ÉSSS azt mondta igazam van:D Ilyen se volt még…
Csak mert a Karácsonyi kibékülést kihagytam eddig: Petya smsei->Bocsánatot kértem Aputól->Azt mondta nem bocsájt meg->Mégse vettem Neki ajándékot->Azt hittem mi nem fogunk adni egymásnak puszit,ezért arrébb álltam->Ő viszont odajött és adott,sőt ajándékot is vett->Bocsánatot kértem->Átöleltük egymást.Úgy bőgtem végig.Annyira fájt! Ez volt életem legfájdalmasabb,de ugyanakkor legmeghatóbb Karácsonya is!
Mondtam már,hogy utálom a mentősöket?Lecsesztek minket,Nojmival azért mert ki mertük őket hívni…Persze ha jobban belegondolok igazuk volt…Ott kellett volna hagyni Őt,annak ellenére,hogy a hidegben,a járdán feküdt,nem bírt megmozdulni és csak azt tudta kimondani,hogy mentő.Mit számít eggyel több megfagyott ember… Kéri a segítségünket,de mi hagyjuk ott…Végülis az a pasi is ezt csinálta…Egyszer fogok összeesni az utcán és ott is fogok maradni…örökre…Olyan jó érzés,hogy számíthatsz az emberekre…picit felhúztam magamat=)
Zsófi már Németországban van…Hiába taliztunk nagyon keveset,akkor is fura…
Felvett Huber iwiwen…jéééé most mégis ismer???? Hogy mik vannak… Azt hiszem kezd picit hülye hangvételű lenni a naplóm…Vagy csak a belső hangulatom:P
Szilveszter: Nojmiéknál volt és szerintem sokkal sokkal jobb volt,mint buliba menni!Csak azt remélem,hogy nem igaz a mondás…nem szeretnék egész évben sírni.Viszont…csók:$ Nem lehetett levakarni a fejemről a mosolyt ott,akkor.Annyira szééép volt:D Mikor az álom valóra válik:P És úgy tetszett,hogy Ő is mosolygott!
Nem tudom,hogyan írjam le 2008at eddig:P Először sztem leírom a rosszabbakat,aztán a jót:D
Szóval…Az első pár napban nagyon azt éreztem,hogy nem vagyok elég jó…Ami picit még rám szokott törni,de már nem olyan durván.
Nagyon rossz érzés volt az az 1napos szünet is! Talán rossz az ilyen ragaszkodás,talán nem,de nekem akkor is erre van szükségem…Vagyis a barátságunkra!Mindennél jobban!Semmi pénzért nem adnám oda senkinek és nem is akarom soha soha,hogy vége legyen,sőt még azt se,hogy másmilyenné váljon…Annyira jó lenne,ha teljesülhetne a vágyunk!
Öcsimék…no comment inkább…csak remélni tudok…!
A jók=): Találtunk Nojmival egy tök olcsó mozit! 300ért és oda ülhettünk,ahova csak akartunk!
Voltunk Vámpírok bálján!!!! Igaz a mániám nem lett és nem szerettem bele annyira,mint Heni,de igaza volt! Tényleg szuper előadás:D És Timi is közelebb került hozzám!
Nem olyan rég taliztam Chval is!Feltérképeztük az „Eltéket”,beszélgettünk és túráztunk is:D Amiért még egyszer le fogom csapni! :P Westend->kocsitároló->vissza,fel->ki->sok séta->vili =))Jól éreztem magamat=) Este pedig taliztunk(Nojmi és én) Ákossal meg Balázzsal.Hogy én milyen béna vagyok a csocsóhoz:D Eddig is sejtettem,de hogy ennyire ne menjen:P Szerintem ilyen béna még életemben nem voltam…vagy csak nem tűnt fel=)
Petyával: SOS szerelem,Tégla->nekem mindkettő nagyon tetszett.
Csináltunk forralt bort!!! (Az a nap annyira jó volt!) Tök fini! Pedig picit tartottam az ízétől.Tegnap Anyumékkal is csináltunk,hátha hat és jobban leszek,de az fele annyira se ízlett,mint a miénk=) Viszont az is tény,hogy a bornál az összes forralt bor jobb:D
Voltunk korizni nemrég.A végére már egyre jobban ment,de azért nem szívesen láttam volna magamat kívűlről:P 2pillanat volt olyan,amikor nem éreztem túl jól magamat,de a többi tényleg jó volt!!!Főleg a fogócska! SZEMÉLYI! Annyiszor le lettem már ezért cseszve,mégse figyelek rá…Viszont ahogyan Petya kezelte az nagyon ari volt:’)
Tanulok pókezerni=) Ezt csak úgy…
Huhh szerintem a többit majd máskor folytatom=)
Még1…Mostanában egyikünk sincs a toppon,de akkor is szeretek Vele lenni=)Nagyon!
És nem érzem azt mint másoknál…nem akarok menekülni!
Kihagytam valamit: Nem érhettünk egymáshoz a vasútállomáson,mert mindig megrázott minket az áram:)Csóknál,ölelésnél,mindennél megcsíptük egymást:P Amint egymáshoz értünk,ráztunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat