Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-04-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-04-01

A kedvenc sofőröm volt tegnap! Bárcsak minden így teljesülne:P
Nem érzem jól magamat...
Tegnap Csaba ocsmány dolgokat mondott a Hajninak ezért megmondtam neki, hogy mekkora egy bunkó és egyáltalán nem több másoknál plusz, hogy nézzen magába (oké kissé hangosan)...A "vicces" az volt, hogy a felének tanúja volt a főnököm is... Mindegy...utálom, hogy lenéz sok mindenkit. Hiába kedvelem, akkor se fogok mellé állni ilyenbe, sőt! Senkivel nem beszélhet úgy! Este aztán felhívott és beszéltünk vagy fél órát. Szerintem semmi se jutott el az agyáig abból amit mondtam, de kibékültünk. Ma viszont megtudtam azt, hogy hogyan hívja az Ildikót a külseje miatt. Nem szeretnék ilyen emberrel barátkozni...viszont velem aranyos volt mindig...és meg is kedveltem.Fenébe.
Kriszti örült az ajándéknak és a legjobb, hogy az én ötletem volt:P Meg megdicsértek minket Csabával, hogy ügyesen megszerveztük a búcsúztatót. A veszekedés előtt tényleg olyan jó volt. Három lökött pasi:D Sokat nevettem...bárcsak ne úgy folytatódott volna.
Ma meg a munkából lett elegem. Többre vagyok képes mint másolni meg iktatni stb. Érdemibb munkát szeretnék! Rájöttem arra, hogy van egy olyan tulajdonságom, amiről eddig nem tudtam és most tör elő...ambíció. Durva:D Le akarok tenni valamit az asztalra és elismerést szertnék! A baj viszont az, hogy Laci (főnök) látta rajtam, hogy nincs jó kedvem és kibukott belőlem, hogy többet szeretnék csinálni annál, mint amit most kell. Nagyon kedves volt és megértő, mégis bánom, hogy egy főnöknek nyavajogtam. Ahelyett, hogy örülnék annak, hogy van munkám.Szégyeltem is utána magamat.
+Remélem Beában nem fogok csalódni
+Tegnap a torna is rossz volt...hülye Bence
+E... invisible for him... all day... Mindegy, meg kell szoknom...Habár én is elég hülyén viselkedem...
Valami nagyon szar...feszült vagyok és egyáltalán nem boldog.

Khm...lemaradtam valamiről?:D

Szia Edikém !

Változott az e-mail címem jegyezd meg az újat
bereslaci@index.hu

igazold már vissza megkaptad -e levelemet.

Szia : APA

Van egy új apám?:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat