Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-03-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-03-10

Vége lehetne már ennek a napnak:) Rosszul iktattam, aztán a kinyomtatott lista helyett az ügyfélnek szánt levelet téptem el, nem tudtam beszélni rendesen. A torna meg elmaradt, mert ki kellett jönnöm már az elején. Begörcsölt a bal, majd a jobb lábam is... L
Viszont tök arik voltak. A Bence segített a lábamat helyretenni, a recepciós lány meg adott Magnéziumot, plusz elintézte, hogy ez ne számítson egy alkalomnak. Komolyan ez a hely tényleg DREAMS:D Eddig még 1 hibát sem találtam és rem, hogy ez így is marad!
Bent dedó volt, megint. Annyira szeretek ilyenkor bejárni dolgozni:D Zsolt, Csaba, Kriszti meg én. Fiúk a lányok ellen a pecséttel:D Egyikünk se úszta meg. Csabát le is kergettem a másodikig. HIVATAL:D Úgy szeretek gyerek lenni:)
Más: Erika továbbra is nagyon aranyos és szóval tisztelem!! Hülyén hangzik, de le a kalappal előtte. Olyan erős! Szeretnék csak fele ennyire erős lenni. Annyi minden miatt fel lehet rá nézni. Örülök, hogy Ő a fönököm:)
Khm...már a Bea is tudja...Benne is bízok, de már megint hülye voltam. Csak szóval...látta rajtam, hogy szomorú vagyok, plusz ha Neki nem mondom el, akkor E-nek vallottam volna be. Bizti hülyeség meg nem igaz, de úgy érzem, hogy sze...nem szerelem, de sze... Már nem az a lelkesedés van bennem, hanem egy nyugodtabb vmi, ami viszont ugyanúgy erősen ég. Bedilizek ettől. Nem bírom magamban tartani...félek, hogy hülyeséget fogok csinálni és jól leégetem magamat. Múljon már el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

090311
1éve ilyenkor nagyon fájt.A visszaemlékezés még mindig tud, de már jól vagyok:) Legalábbis ez a rész már nem rossz...a többiről ink no komment:)
Azt kihagytam a tegnapiból, hogy hátraestem, amikor Zsolttal hülyéskedtünk:D Tényleg védjegy:)
Végre ma már Heni is látta Őt, igaz csak fotóról, de látta: ) Én meg a Bea barátját. Helyes és összeillenek:) Jham még egy ari dolog Tőle! Jól esik, hogy érdekli a véleményem!
+kaptunk polcokat a szobába. Lesz mit kidekorálni:D

090312
Reggel fel se ismertem. Tök szupi dzseki volt rajta meg egy baseball sapi. :(:(:( szhsz...
Bea mondta, hogy mindig szerette volna azt csinálni, hogy egy barátnőjével ugyanolyan ruhadarabot vesznek csak más színben. Vettünk egy-egy csíkos pulcsit: kék, szürke és fekete, fehér. holnap mindketten abba megyünk:) Titkárnős barátnős féleséges ruha:D Habár még barátnőnek annyira nem mondhatom, de nagyon kedvelem:)
Még nyáron tetszett egy picit a Csaba (lldis Csaba). Van most egy Tünde nevű barátnője. Neki kellett ma levinnem egy levelet. Ugyanaz a kinderfigura van rátéve a tollára mint nekem. A totemoszlop zöld része. Ráadásul ugyanolyan tollon:D Poén volt:) Lehet jól kijönnék. Hasonló az ízlésünk már két dologban is:D

090313
PÉNTEK:) Ha lesz majd valakim, akkor is a péntek 13 a MI napunk lesz. Csak Kennyé meg az enyém: )Ebből nem adok.
Holnaptól jöv. hét vasárnapig intenzív szakdogaírás:/ Hiányozni fognak a lányok, plusz Ő, plusz Kriszti és a torna:/
Lacival tök jó volt a tali!! Teázó. Sikerült egy írtózatosan rossz (szar->szarozás:D) teát választanom (113-almaskalp) Igaz Lacié se volt finibb. Ott szenvedtünk, de annyit röhögtünk:) Úgyhogy örülök, hogy pocsék volt:D
Utána kávézóba mentünk, majd sushizni szerettünk volna, de az sajna elmaradt. Viszont útközben láttam egy smiley nyalókát és annak ellenére, hogy visszarántottam, hogy ne költsön ilyenre, megvette nekem: ) Készítettünk is smileys mis képet:) Azokon is jókat röhögtünk:) Széppé tette nekem a péntek 13-at. szhszt...

090315
Úgy haladok, mint egy mankós csiga:'(
Tök szuper, mert Öcsim műtétje tegnap jól sikerült!!!! Remélem hamar felépül és akkor végre már egy teherrel kevesebb lesz Neki!:)
Amúgy olyan durva volt, mert rengeteg fájdalomcsillapítót és egy altatót kellett beadni Neki. Úgy feküdt az ágyban, mint egy rongybaba. Picit rémisztő volt. Ma viszont már sokkal élettelibb:)
----
khm...vmit átállítottam és ezért 4 oldallal több volt a szakdogám...most vesztettem 4 oldalt. számítógépzseni... :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat