Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-03-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-03-08

Kemény 10 oldal van meg a szakdogámból. Sebaj, több mint a semmi:D
Elfelejtettem péntekre leírni: Lacitól kaptunk nőnapra egy-egy kidertojást: ) A többesszám Beát takarja.:) Tök figyelmes, hogy nem nekem, hanem kettőnknek hozott : )
Megvettem életem első két olyan farmerját, amit saját pénzből fizettem. Jó érzés volt:) Habár már felsőket vettem sajátból, nem is olyan keveset:$
Félek bemenni hétfőn...
Történt még valami szuper velem pénteken: Bea olyan titkot mondott el nekem, amit az ember csak akkor mond el valakinek, ha bízik benne:') Nagyon nem akarom, hogy az új helyen külön irodában legyünk:(
----
Elnyerte tőlem a legaranyosabb és legudvariasabb veresi fiú címet a Balázs:D Jham jham lefizetett:P Hozott Anyumnak meg nekem is nőnapra egy-egy tulipánt:) Gyönyörűek:)
----
15 oldal...a diagramm elvette a fél napomat:/ Viszont már tudom hogyan kell csinálni:)
----
Nem mentem be végül Pestre. Soha nem történt még velem ilyen, de vmi nyert a kiváncsiságom felett. Vagy a lustaság, vagy a fájdalom vagy a nem túl jó kedv, vagy kezdek felnőni. Vagy a négy egyszerre:) De akkor is meglepő. Pedig láthattam volna őket együtt... Jó sok dolgot le lehett volna szűrni, amit most így nem fogok megtudni, de hm... Van ami perpill jobban érdekel:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat