Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-05-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-05-19

Wáááááááááá....Az hogy ma Milán névnap van rossz ómen?:$ Tök olyan, mintha szóbeli előtt lennék, ahányszor csak a délutánra gondolok. Jó régen izgultam már ennyire. Utoljára talán Gábornál (2006). áááá kijöttem a gyakorlatból:D
Más: Olyan sok mindenben hasonlítunk Henivel és olyan hülye voltam, hogy ezt a barátságot majdnem eldobtam!!!!
Na jó megyek aludni, mert még 6 órát se fogok a végén. Mosottszar a moziban Spancsert néz...nézi magát... I hope nem így lesz : ) pls!

22:54
-Bent volt ma E. Azt mondta hiányolt. Kérdezte mizu. Mondtam, hogy megyek moziba. Ő: és mi a lényeg, az hogy moziba mész vagy az, hogy kivel. Én: Az, hogy kivel. Ezzel szerintem pontot is raktam az egész történetre. Amit bántam, de jobb így,
-Zsoltot faggattam a csajokról, a szerelemről stb. Olyan fura érzés volt, amikor benyögte, hogy lehet hogy van valakije. Amint elérhetetlenné válik valaki behülyülök:S
-Laci (ov)--> mondtam Neki, hogy tök sajnálom, hogy holnap találkozunk utoljára. Azt mondta, hogy majd ír levelet:D
-Gyuri:) Délutánra kiderült, hogy csak ketten megyünk moziba.Így az A-ok és D-ok mellett szavaztunk. Fagyizás, beszélgetés, mozi, kajálás. Kifejtem:D:
*Amikor először meglátott tök azt gondoltam, hogy nem tetszem Neki. Ez még mindig bennem van, de reményt ad az, hogy már a kövi talit tervezgette:)
*A beszélgetés inkább arról szólt, hogy Ő beszélt, de szívesen hallgattam:D Meg ari volt, mert párszor közbevágtam és, akkor leállt a mondanivalójával és addig nem folytatta, amíg el nem mondtam:)
*Mindig kinyitotta az ajtókat és előre engedett, kihúzta a széket, meghívott egy fagyira, a házig hazahozott kocsival és mindezek ellenére láttam benne azt is, hogy nem tipikus jófiú. Jó fiú, de ugyanakkor mégse. Mindig ezt a kettősséget keresem egy fiúban.
*A film tök jó volt!
*Gyros pitában...Azt hittem ott halok meg:) De aztán fogtam egy villát és kiettem a húsokat:)
*Tetszik! Először arra gondoltam, hogy mit keresek ott, meg nekem E. tetszik nagyon nagyon,de aztán egyre többször néztem rá és egyre jobban tetszett. Főleg, amikor mosolyog:)
5ből 4es este volt:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat