Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-05-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-05-23

Hogy sikerült e tanulnom? khm khm khm khm khm:P Majd nemsokára éjfél után...álmomban:D Neeeem, tényleg megprósza majd. Jön a felülvizsgálat, a végrehajtás és a cégbíróság. Isssszonyat izgi:D Pedig a jogot még mindig jobban szeretem, mint a tbt:)
Ma mentünk cipőt venni...azaz ez volt a terv. Hogy mi lett belőle? Zoknit állatorvoshoz vittük. (Úgy lennék én is az:'() Olyan sok cuki állatkát láttunk: ) Remélem semmi kolyabb nincs és tényleg pár szuri és rendbejön!!!!!! Utána le a piac (egyik cipő se volt jó, mindig volt valami baja---> nem én voltam válogatós!), viszont láttam két tök jó övet, úgyhogy az lett helyette:P, utána meg apu meghívott minket étterembe:) 3/4 órát vártunk csak arra, hogy kihozzák a kaját, apunak elfelejtették az uborkát, nekem meg feltálalták a gyrost hús nélkül:D (-> szóltunk miatta...) Mellettünk ülők, pedig a desszertre vártak fél órát. Szóval a kiszolgálás érdekes volt, de a kaja viszont nagyon fini!!!:) Szerintem ott ettem életem legfinomabb gyros tálját. Tök laktató is volt:) És semmivel se volt drágább, mint máshol. Jham és tanúi lehettünk annak ahogy egy markoló felgyűri tolatás közben egy kocsi elejét:S Pedig a tulaj dudált ezerrel, amikor látta, hogy már túlságosan közel ért a markoló.

Szeretnék már 1 héttel idősebb lenni:)
http://www.youtube.com/watch?v=m6Gt2D5mbrU&feature=channel_page
(bulizhatnékom van:D)

---
Eszembe jutott E...olyan rossz, hogy nem szerethetem:( Légyszi legyen sokkal erősebb a Gyuris!!! Gyorsan, mert megint menekülni fogok...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat