Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-01-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-01-21

Gyorsan kell írnom, mert holnap vizsga. Rem nem felejtek ki semmit sem.
1. LETELT A PRÓBAIDŐM PÉNTEKEN!!!:) Ünneplés: meggysör Lacival, este buli lányokkal.
Olyan csajos volt az a nap vagy á nem is tudom,hogyan fogalmazzak.Sex és New Yorkos:) Ruhákat néztünk, kajáltunk (egyre kevésbé izgat az, hogy közbe ötezer ember halad el mellettem és ez tök jó), pletykáltunk:P, bementünk a WC-be sminkelni. Beültünk Morrison'sba. Koktéloztunk (Orgasmus-> "Kérek egy Orgazmust"-> többször mert nem hallotta, vicces volt:D). Karaoke teremben voltunk, énekeltük mi is a számokat. Majd jött Ildi olyan 9 felé és elmentünk táncolni. Jham és a legjobb, hogy Heni még akart nekem venni vmilyen alkoholos italt, de ÉN (és ez nagy szó) mondtam Neki, hogy a két koktél bőven elég volt nekem:) Fél 11kor indultam el haza Rolanddal, a csajok meg ott maradtak a 3 fiúval:) Sajnáltam, hogy haza kellett jönnöm, de így is nagyon nagyon nagyon szuper volt=)
2. Krisztivel is nagyon jól sikerült a tali! Jó hetem volt:) Tanulmányoztuk az embereket:P, ice&go-ztunk (ezt meg is örökítettük:D),talált nekem egy nagyon csini felsőt(mégse annyira szar az a New Yorker...rossz bevallani:/), lerajzoltattuk magunkat "Leonardoval" és végre volt időnk beszélgetni=)
3. Nem tudtam kimenni kajálni és ezért Csaba hozott nekem egy tortaszeletet. :')
4. Van fényképem Endréről!!!!!! : ) Sőt olyan is ahol mindketten rajta vagyunk:$
Ésss megint kaptam tőle puszit:$
5. Bent jöttek megszerelni az ablakokat és megismertem egy Peti nevű fiút. A nap végén bejött az irodába és belenyomott egy papírt a kezembe. Pár sor volt rajta, amit most nem írok le, meg a száma:) Az egész napomat feldobta:)
Rájöttem, hogy nagyon nagyon szeretek flörtölni:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat