Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-03-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-03-05

Nem megyek el a temetésre. Remélem nem fog Neki rosszul esni, de semmi lelkierőm nincsen:( Ha oda is mennék, szerintem egy rövid idő után elmenekülnék.
Hogy egyáltalán nem úgy viselkedek, mintha hivatalban lennék? Nah jham, de így szép:D Kidertojásos autó gurítása, Csaba kergetése, egyéb viselkedés:P ma meg a pecsét. Megfogta a Zsolti az érkeztetőt és rá akarta nyomni a homlokomra. Mondtam Neki, hogy úgyse meri. Hát merte:) Bélyeges lett a fejem. A lökött fijjúja:D Azért tetszik, hogy egy 35 éves és egy 26 éves fiút is sikerül rávenni a gyerekes viselkedésre:P Így sokkal vidámabb ott bent:) Szerintem soha nem gondolnák a kívülállók, hogy mi folyik az ))))-ben:) (csak mert így nem dobja ki a naplómat)
Más...annyira kóma voltam délután, hogy még a mosdó ajtaján is kopogtam:D Mondták is, hogy ma feküdjek le korán:D (22:56)
Tornának hála, plusz Zsolt lábemelésének már sokkal jobban tudok menni:)
Majdnem kihagytam:/ Tegnap beszéltem vezin Henivel és a bal kezemmel támaszkodtam. Sziszu ott feküdt mellettem és egyszercsak kinyúlt a két első kis mancsával és odahúzta magához a kezemet. :') Szerintem be akarta kapni, de végül valahogyan mégse nyitotta ki a száját. Így meg olyan volt, mintha csak maga mellett akarta volna tudni a kezemet:D Múltkor éjjel is tök cukor volt. Felkeltett azért, hogy odabújhasson hozzám és, hogy simizzem:)
Hazafelé jövet elkezdett követni egy picurka és egyben gyönyörűszép kutyi. A szívem szakdt meg érte:( Jól megbőgetett. Remélem van gazdija. Annyira bűntudatom van azért, hogy meg se álltam igazán egy pillanatra sem és, mikor bejött a kertbe becsuktam az ajtót és nem is adtam neki semmit sem. Csak szóval ha ideszokik Öcsimék megölnének. Nem lehet se a Görkék, se Macsek miatt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat