Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-02-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-02-21

Francba mi van velem? :'( Mintha minden elszállt volna, amit eddig felépítettem. Mintha minden csak képzet lett volna. Olyan mintha felébrettem volna azért,hogy észrevegyem mi is a valóság. Strucc feje a földben. Bedugtam oda a fejemet és elhitettem magammal, hogy úgy boldog lehetek, hogy úgy nem ér fájdalom. Csak elfelejtettem, hogy néha ki kell vennem onnan, hogy levegőt kapjak és olyankor minden ugyanolyan ahogyan hagytam. Nem szembeszálltam a problémával, hanem tudomást se vettem róla, bízva abban, hogy így egyszer elmúlik. De így nem fog... Hihetem azt, de elég csak egy pici dolog és feljön minden, amit elnyomtam. Csak... Még mindig nem tudom...Hirtelen felszakadt sebek, vagy folyamatos sebszakítás, ami esetleg így egyszer majd végleg begyógyul, de persze senki sem garantálja azt.
Utálom amikor nem vagyok jól lelkileg...sz@r most ott bent. Pedig annyi mindennek örülhetnék... Mázlista vagyok még így is. Pont ezért utálom,hogy nem vagyok elégedett. Nem tudom mi lenne a jó, fogalmam sincs...Mindig másképp gondolom.
Félek, hogy nem tudok élni a megbocsátással, nem vagyok rá képes. Örök tüske, amit kihúzni nem hiszem, hogy lehetne. Aztán persze ki tudja...
Nem tudom hány hónapja szenvedek már azzal, hogy mi is lenne a jó...ugyanez Endrénél is... Már unom magamat. Csak az a hülye szív, agy dolog... Agy: lezárni a múltat, úgysincs értelme azon rágódni, jövője a dolognak meg csak 50%., Másiknál szintén lezárni mindent. Reménytelen és ha még lenne is remény, undorító és szégyelnivaló lenne ha bármi is történne. Szív: a legjobb volt és szeretem, egy fontos darabja a szívemnek, ami nélkül örökké hiányos lenne. Egy puzzle se néz ki valami jól hiányos darabokkal, vagy pótólt, de az eredetire igazából jócskán nem hasonlító darabbal. Csak az eredeti darab teheti tökéletessé. Másik dolognál: nem bírom nem keresni, amikor bent van. Nem bírom a lekesedésemet csillapítani tartósan. Ott az a nem tudom milyen érzés, ami nem hagy nyugodni. Ami miatt olyan vagyok, mint egy idióta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat