Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-08-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-08-20

:'( :')
Kaptam múltkor csokit Lacitól... Tegnap meg vállaltam, hogy nem megyek el 2kor és tök aranyos volt mert velem maradt és segített a munkában.

Bálint...sikerült felhívni... Lemerültem, nem hívott vissza.Nojmiéról hívtam fel... "Bocsi, de most nem érek rá, leteszem" Menj a francba... Megírtam Neki ma, hogy ha akarna se keressen többé. SEGGFEJ. Úgy összetörném a szívet is, csak sajnálom.Még lehet, hogy megteszem...el kellene rejteni...

Nojmi... Tudtam, hogy mindig kiállna mellettem, de ezt látni :') Olyan nagyon nagyon nagyon szeretem!!! Soha nem kellene és nem is tudna Nála jobb barátnőm lenni senki sem!! Szerintem ennyire még senki se akart megvédeni a fájdalomtól!:')

Éjszakai túra kimaradt... 2 kisebb dolog, aztán... Viktor mögött ülve bicóztam. Néha féltem=) És akkor is el tud így is zsibbadni a láb:P Másik...el akartam kapni egy falevelet, ezért Ch bakot tartott... hátrazúgtam:)

Petya...ezt most inkább megtartom magamnak. Ha valaki azt mondja, hogy ez lesz az estéből biztosan nem nézem normálisnak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat