Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2008-11-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2008-11-15

1.SIKERÜLT A VIZSGAAAAAA:D Már titos ügykezelő is lehetek:D (szóbeli 5, írásbeli 4, vagyis jól megfelelt). Csak lehagyták az oklevélről a pecsétet, úgyhogy muszáj lesz vmikor visszamennem:/
Átvétel: egyenként szólítottak...végigvonulás mindenki előtt és taps. Naná, hogy a leges legmesszebb ültem:D
2.Hívott a tanárom, hogy nekem még nem adott cikkeket, meg kérdezte hogy hogyan állok a szakdogával, mert hatan már le is adták (stréberek:P) Kínos volt, mert még egy mondatot se írtam, sőt még nem is gyűjtöttem hozzá igazán anyagot:$
Hirtelen amúgy se köpni se nyelni nem tudtam, hogy Ő hív:D
3.Zsuzsi tanfolyamán voltak különböző feladatok és az egyiknél az jött ki Neki, hogy én a lelki társa vagyok. Azt mondta, hogy szerinte ez nem is lehet hülyeség :') Tény, hogy sok mindent ugyanúgy gondolunk.Mindenesetre jól esett!
4.Malibu:D Csak csomó megmaradt még:/ Pedig sztem tisztán se rossz. Remélem azért nem issza meg egyedül:P
5.Tegnap annyit sétáltam meg fagytam a hidegben:) 1től kb 11ig kint voltam és összesítve csak olyan másfél órát voltam melegben.
6.Rájöttem mi még nagyon szuper. Ha vki magához húz, megölel és a fejem tetejére ad egy puszit : ) Ez olyan gondoskodóbb megnyilvánulás, de pont ez tetszik:)
7.Kártya...csak mert a sors:D Olyan fura, de bejött minden eddig. Bosszúság,féltékenység,veszteség. El nem tudtam, akkor még azt képzelni, hogy mi lehet ez. Mert nem halálként jelent meg ez a veszteség. Most már tudom:) Nojmis dolog volt az.
A másik. Olyan fiú fog hamarosan megkeresni engem, akit régebben szerettem és Ő is engem és feleségül is akart venni. És nem sokkal ezután jött (hosszú idő után) Kenny üzenete:)
3 nap 3 hónap 3 év :) A 3hónapba midkettő belesett:)
8.Másképpen akarok Nojmihoz állni. Nem szeretném bántani és azt a csúnya érzést sem érezni.Mondjuk azt már nem is érzem, csak haragot. De ezt sem szeretném. Habár nem nekem szólt Petya naplója, mégis elgondolkoztatott. Szerettem én Nojmit? Ha valóban annyira szerettem, akkor nem arra kéne koncentrálnom, hogy a sok szar után végre jó Neki? Különben se illettünk össze Petyával, Ők meg olyan jól megvoltak. Eleve Ő volt oda először érte. Úgy érzem sokkal többet ér Nojmi nekem, mint az, hogy egy ilyen dolog miatt örökre elveszítsem. Nem ér annyit az egész. Csak ugye a haragot azért nehéz leküzdeni. Meg minden könnyebb, addig amig információ szünet van, de ha újra barátnők lennénk, akkor igenis tudnom kéne Petyás dolgairól, azt meg nem tudom, hogyan kezelném. Vagy hogyan kezelném azt, hogy együtt látom Őket? Tehát most sajna sokkal könnyebb tisztán látni.Ezért is becsapós. Nem akarok addig újra a barátnője lenni (persze, ha Ő is akarja), amíg fenn áll annak a veszélye, hogy nem leszek őszinte. Nem akarok Orsi 2 lenni, aki megbocsájtott, de közbe meg örült annak, hogy nekem rossz. Szeretnék örülni kettejüknek, őszintén. Csak ez ugye hosszú idő lesz, mert egyenlőre túl ingadozó bennem minden.
Viszont szeretném keresni, mert Suginak abban igaza volt, hogy a nem keresés az rossz érzéseket hoz. Csak egyenlőre, még nem szeretnék a barátnője lenni. (nem azért, mert nem akarok...csak nem tudok)
Egyébként mióta arra koncentrálok, hogy ne legyek önző, sokkal jobb itt belül:P
Jham éssss, hosszú idő után csináltam ismét vmit!!!Ami már hiányzott : )
9.Úgy tud a szememből olvasni! Azt mondta, hogy nagyon durva vagyok, mert mikor témaváltás van és másképpen érint az az adott téma, akkor az arcom egyáltalán nem változik meg csak a szemem. "csillógó, boldog szemből a pokol tüze" Hehe:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat