Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

... naplója


Callinge [54657 AL], gazdája ...
2009-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/54657
2009-05-31

Baromi jó... nincs hozzáfűznivalóm. Leave me alone! Everybody... Nem kérek levelet, nem kérek smst, nem kérek hívást. Senkire se akarok koncentrálni!!!!!!!

1. Kurva jó, haragszik rám Kriszti és nem is reagált a levelemre, csak kitörölte...
Őt is megértem, de így ez akkor se igazságos... Más a buli és más egy sima tali...Mellesleg csak amiatt az idióta kedvem miatt nem mondtam még akkor választ. Esélyt se adott arra, hogy kiderüljön, hogy a Gyuris programot helyezem-e előtérbe a miénkkel szemben, vagy sem.
Igen pénteken sokáig voltam el, de csak mert sok munka volt és nem tehettem meg azt, hogy Lacit lemondom és csak Henivel találkozom. Így viszont, hogy eleget legyek együtt mindkettőjükkel, tényleg csak későn jöttem haza. Főleg, mert el is aludtam a buszon... Kertes végefelé ébredtem fel. Nagyon megijedtem... Tök ismeretlen hely, ráadásul arra gondoltam, hogy lenyakaznak itthon. Eleve se volt túl jó kedvem... Noémiéknek örök hála!!!
2.Gyuri...állatkertbe nem akartam menni, féltem, hogy szar kedvem lesz ott...Moziba mentünk. Kicsit nem jutok szóhoz a randik alkalmával...és el fogja azt érni, hogy ne is akarjak. Viszont vonz. Megfogta mozi közben a kezemet, meg sétáltunk egy picit úgy összekarolva:) Jöv. héten ha minden igaz kirándulni megyünk... Kiv. leszek... Arra is, hogy hagy-e majd szóhoz jutni... Petyánál is az volt a rossz, hogy úgy éreztem nem figyel és már annyira nem is volt kedvem neki mesélni.
Zeneőrült után egy filmőrült...szuper...mindkettőben úgy otthon vagyok... Ráadásul szerintem tényleg kritikus... Plusz csomó olyan hibám van, ami neki nincs. A végén lebeszélem magamat róla... Jham és rengeteg lány barátja van...
3.Zsolt lenne a tökéletes fiúbarát. Jól el tudunk beszélgetni, van flört, hülyéskedés, mégis mindketten mással akarunk lenni. És mindkettőnknek alakulóban van. A legjobb:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat