Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
!!!!!!!! + nyelvvizsga

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
!!!!!!!! + nyelvvizsga

Hát túlestem rajta negyedszerre is, de hogy hogy sikerült azt nem tudom.De azért reménykedem!!=)

Ezeket azért írom le, hogy soha ne felejtsem el milyen is a Norbi.HOGY SOHA TÖBBÉ NE MENJEK HOZZÁ VISSZA:
"Mikor látod már, hogy minden pasi le fog xarni és csak én vok neked???Ennyire hülye vagy??Nah majd ha felnőx és nem lexel ien hülye naív, gyerekes picsa ako jelentkezz!Igy bazdmeg azt se érdemled meg hogy lexarjanak!!Nah cső."
"Annyira de annyira hülye értelmetlen xőke a gondolkodásod h az már fáj!! Psychológus kéne hozzád, demost komolyan.Xólj anyudnak vagy járjatok el me veled vmi naon nem ok.És hülyének nézel??Amit írx az hazugság hogy a faxba ne gondolnál rám baba! Csak magadat mutatod hülyének ha ieneket írx."
"...Majd jól megxopat az élet, mki ki fogja haxnálni a naívságod és a határozatlanságod, xarra fognak xopatni!XD..."
"Nah te vagy gyerekes, de kb. oan 8éves poké xintű. Soha nem nőx fel, örök lúzer maradx.Csumi"
És mind ezt(régebben fenyegetéseket is)azért kaptam, mert szakítottam vele.Minek maradjak vele, amikor tűz és víz vagyunk?Mindig csak veszekedtünk.Neki is jobb lesz így de a technos, drogozott agyával képtelen felfogni... Semmi közös nem volt bennünk.Meg nem szeretem az olyan embereket, akik lenéznek másokat és azt hangoztatják magukról, hogy ők istenpasik. Meg komolyan semmit sem fogott fel.Mondtam, hogy nem engedik szüleim, hogy nála aludjak erre meg tisztára behülyült és azt szajkózta, hogy dehogynem.Nem tudja, hogy mi az a nem! Ráadásul tök biztos magában: Mondtam, hogy nem szeretem, erre ő: Jajh tudom, hogy szeretsz meg ehhez hasonlók.Értetlen egy ember...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat