Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. november 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. november 8.

3 nyamvadt(jé ezt a szót szerintem még soha nem írtam le:)) ) órát aludtam és vár rám 60oldalnyi közgáz... Aki arra tippel, hogy nem fogok annyit megtanulni, az jól tippel:):( Tökre remélem, hogy Barátném azért vhogy a fejembe tömi holnap a dolgokat! Szegénynek bizti az agyára fogok menni! Meg fogja bánni, hogy felajánlotta a segítségét:PPPP Örülök, hogy nála minden oké most, és REMÉLEM nem agyal annyit a dolgokon!!! Nekem se kellene minden éjjel rágódnom és akkor talán még fáradt sem lennék... mostanában 2előtt nem alszok el...ma 5körül:((( Eskü ha ez így folytatódik vmit feliratok.
Tegnap anyuval voltunk a kínaiban és nem tetszett neki az a pulcsi, amit karira szántam neki, úgyhogy áldom a fentieket, hogy nem vettem meg! Pedig csak kevés kellett volna hozzá...

Ma 12től légyszi drukkoljatok Hennyinek!!!!!!!!!!!Én is fogok!!! De tudom, hogy okos!;)

Ha éjfélig megtanulom a maradékot akkor most az egyszer iszonyat büszke leszek magamra!!:)) Mert ma kimostam, teregettem, mosogattam, kivittem a szemetest, rendet raktam a szobimban és ha sikerül 60oldalt tanultam úgy hogy össz-vissz csak ilyen keveset aludtam!!!!!!! Az a furi, hogy múltkor mikor szintén épphogy aludtam ugyanilyen szorgos voltam, de ha már legalább 5-10órát alszok akkor jóval lassabb vagyok és házimunkát nem végzek. Hol itt a logika?? Látszik, hogy elcseszett egy csaj vagyok:))))))))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat