Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. április 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. április 22.

Boldog Névnapot Kislányom!!!!!=))))))))))))))))))))))))))
Jajah képzeljétek lett egy lányom.Tegnap Könyves Napon örökbefogadtam Noémit:) És, hogy legyen apukája meg is házasodtam.Tök édi volt a Dávid.Letérdelt és a nyakláncát használva eljátszotta amint megkéri a kezemet. Persze az első kérdése az "esküvő" után az volt, hogy melyik teremben lesz a nászéjszaka.Szép mi?:) Olyan poén volt az egész:) Aztán utána a kislányomat is férjhez adtam! Kétszer is=))) Követte az anyja példáját=))) Csak nekem a második szarul sült el.Meg az "anyakönyvvezető" lebuktatott, hogy már másodszorra házasodom:/ Pedig én eleve is a Zolival akartam csak nem értem utol. Mindenesetre most nem volt olyan kedves mint máskor.
Ja és bevallottam neki( smsben ), hogy tetszik, szóval mostantól már 100, hogy nagy ívben el fog kerülni.De az az igazság, hogy nem volt mit vesztenem. Egyébként ez az egész nap bevallásos nap volt.Vhogy mindenkire tegnap jött rá az, hogy az egyéb dolgokat bevallja a másiknak.Nem tom miért pont tegnap.Pedig azért még kb2hét hátra van a suliból.
A délutáni meg az esti kétkobrázás is szupi volt=) Én vagyok a dárczkirálynő!!=) (Heni:PPP) Heni, Noé meg a billiárd, Orsi pedig a csocsó:)
Bárcsak ma is ilyan jó lenne a nap!
Jujj ezt majdnem elfelejtettem!: Henire rá van kattanva Misi!!!!=)Ez TUTTTTTTTTI!!!!!!!!=) Stírőlte de jócskán=))))
Anyucinak BOLDOG SZÜLINAPOT! Kéne neki vennem vmit...
Tök nincs ma kedvem tanulni...
Jah és az Unokabratyóm a legjobbfej uncsitesó, mégha annyira nem is ismerem=))))

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM ISTENEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)
És mindenkinek aki drukkolt!!!!!!!És a sálnak is!!!!!!!!!!!!!!!:))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat