Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-03-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-03-08

1. Nőnap: jogász fiúk virága, Apu csokija, Endre/Krisztián/Hennyi Gábor köszöntése, Balázs csokija :)... Oké Kincsem dolga is végülis vehető köszöntésnek:)
2. Jó volt Hennyivel, Orsival és Ákossal együtt bulizni. Többször is csinálhatnánk talikat, tényleg:) Így, hogy a majmok nincsnek ott, nem arról szól amiről régen...azaz lányok duma, fiúk csocsó...aztán ennyi volt kb.
Két koktélt ittam meg, ami eddig így még soha nem ártott meg. Nem tudom mi a fene votl velem. Aznap nem is, csak másnap. Szégyen, de Apumnak le kellett befelé állnia a kocsival, mert hánynom kellett. Épphogy sikerült kinyitni az ajtót... ráadásul bent is jött ki egy pici. Szóval azt hiszem legközelebb hétköznap a maximum pia az az egy. Csak szóval azért nem gondoltam azt, hogy ez sok lesz, mert már máskor is ittam ennyit és akkor semmi bajom nem volt. Jham Apum tök ari volt:
Én: "Ne haragudj"
Ő: "Megesik az ilyen" <3 kösziii Még soha nem láttak alkoholtól h...ni. Hát ezt is megéltem:S
3. Meg lettek műtve a pindurkák meg a nagy kan:D Szegény aprók fején tölcsér van. Olyan kis esetlenek. Ésss úgy dörgölőznek: ) Imádnivalóak nagyon!
Most már csak Mami jön és egyenlőre nem kell majd attól félni, hogy macsekok születnek. Nagyon rossz így látni Őket, de szükséges rossz volt:S
4. Változnom kell valamiben. Nagyon gyorsan. A fizikai is fontos.Hülye bűntudat. Szegényt egyszer ok nélkül, dühömben szét fogom csapkodni.:( Tiszta beteg vagyok:S
5. Bea elment. Félek attól eg picit, hogy hogyan fogok kijönni a Ritával. Jobban örültem volna, ha a saját korosztályomból jön valaki. Ettől függetlenül amennyit láttam belőle szimpi volt, nagyon is:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat