Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. június 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. június 4.

A tegnapi bejegyzésemet senki ne vegye magára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Attila(Sugi) tényleg nem neked írtam!!! És nem is azoknak szántam, akikkel beszélgetek, hanem azoknak akik csak úgy ismeretlenül megszólnak miatta.És Te soha nem szóltál meg, tudom:)

Megálmodtam, hogy miket fogok majd húzni emeltszinten.Vajon be fognak jönni?:)))))))

Ezt csak úgy leírom, mert mostanában ezek járnak a fejemben... a 3fő törés.Nem tudom miért de tegnap is eszembe jutottak:( :
1.Mama halála-> Addig a percig azt hittem, hogy hiába létezik a halál, az én családomból soha senkit nem fog elvinni.Életem egyik legszörnyűbb élménye volt.Borzasztó volt!!Hát még apunak.Jött vissza Párizsból tök boldog volt, hogy újra láthat minket és szerintem a reményt is visszakapta a mami gyógyulására, erre meg nekünk kellett azt széttipornunk és megmondanunk, hogy az anyukája... Istenem, az az arc:((((( Soha nem fogom elfelejteni.Az a rengeteg fájdalom.:'(Na jó abbahagyom, mert ebből bőgés lesz...
2.Kenny->Tőle kaptam az első csókot (2002.06.07) és persze az első nagy pofont is.Ráadássul kétszer is:( Nem tudom miért volt neki az jó, hogy kétszer is átvágott és a másodiknál a képembe is röhögött.Egyfelől hálás vagyok hiszen megmutatta nekem a szerelmet, de egyben gyűlölöm is azért amit tett!!!
3. Bea-> Úgy szerettem, mintha a testvérem lett volna. Soha nem volt a barátságunkban jelen még a féltékenység sem.De aztán vhogy ezt elfelejtette, én meg hülyeséget csináltam.
Ez az a 3dolog,ami nagyon megviselt, több éven keresztül... Mami miatt még mindig bűntudatom van, mert én tudom hogy miattam halt meg:'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Istenem...:((((
Persze voltak még törések, de azokat sokkal hamarabb sikerült kiheverni, így aztán azokról most nem is írok, meg az aztán ennél jóval hosszabb lista lenne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat