Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-03-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-03-23

- A N. Laci miatt egy időben sokat bőgtem...
- Kenny: hát igen Ő volt egy ideig a nagy. És hittem is ebben többször. De aztán valahogy a Petyás érzés erősebbnek bizonyult, aztán meg az Endrés kavart be... Azaz már rég nem voltak felé olyan érzéseim mint régen. Még mikor újra elkezdtünk együtt járni megvoltak, de aztán egyszer csak elvágták bennem.
Hiába kívántam azt, hogy legyenek felé érzéseim, igazán nem voltak. Előbb vagy utóbb, de mindig rá kellett arra jönnöm, hogy hiába változott meg, még így is túl különbözőek vagyunk. Idegesítettek a dolgai sokszor. Holott tényleg sokkal jobb emberré vált. Nem tudom igazán azt, hogy mi lehetett a probléma, de nem rajtam múlt. Minden csak azokon a nem jövő érzéseken. Na meg mondjuk azon a valakin is, aki akkoriban jóval többször keresett.
Szóval Orsi az, hogy én küldtem meg az nem igaz. Én egy percig se akartam, csak így alakult.
- Bent ma annyi hülyeséget írkáltunk Endrével lotuson. Rita szerintem már hülyének nézett, mert ültem a monitor előtt és csak röhögtem. Kb 10 percenként...:)
Amúgy az ilyeneket leszámítva annyira uncsi ott bent...
- Jham voltunk ma (Hennyivel) nőgyogyinál. Most egy picit sem éreztem megalázónak. Aranyos volt teljesen! Kértem gyógyszert is... Kivi leszek mikor lesz rá szükség:) Viszont az a mirigyes szar egy picit aggaszt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat