Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-01-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-01-18

ksdfhruvhjk vrhfurncmd fjvfunvm dvnfhdjnvkldij --> ez kb az amit érzek...zavart a lelkemben... Rámjött az ami Nojmit bántja: üresség... és megmagyarázni most tényleg nem tudom, hogy miért: összekuszálódott érzések vannak bennem. Jah és a kiváltó okát sem tudom...
Tökre jó, hogy bejött a "női" megérzésem: nem azok a feladatok voltak és egyest láttam magam előtt... Ok az egyes még nem bizti, de én lottózásban soha nem voltam jó. Ráadásul itt mások a játékszabályok.Rossz tipp minusz pont... Mindegy nem érdekel.
Sahib...mire vége a vizsgaidőszaknak már nem lesz semmi...

IMÁDLAK, SZERETLEK ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDD Végre!!!!!!!!!!!!!!! Betartottad, amit ígértél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyere már Magyarországra légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akarom élőben hallgatni ezt az új számot!!!!!!!!!!!!!!!! Szupi vagy:DDDDD És az, hogy nem adtad fel!!!!:))))

Ez csalás!!! Nem elég, hogy más közvetlen Alexnak tud írni, én még arra a hülye honlapra se tudok:((((( Sőt van aki ott áradozik neki, hogy milyen jó volt vele talizni és élete egyik legkülönlegesebb napja volt!! Én is szeretnék egy ugyanilyen különleges napot!!!!!!!!!!!!!
Utálom az iwiwet, mert csomó seb szakad fel!!!!!! Azt hittem jó buli, de nem az!! Újból feljöttek azok a dolgok, amik már egy ideje nem fájtak...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat