Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Diplomaosztó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Diplomaosztó

Túléltem:D
Tegnap este döntöttem el fél9-kor, hogy megyek. Arra gondoltam, hogy nem baj, ha végül senki sem jön, úgyse lesz nagy szám. És valóban nem volt az, de amikor ott álltam és fogtam a kezemben a diplomát, akkor valahogy rámtört az, hogy mennyire jó lett volna, ha Ők is ott lettek volna(Anyumék, Hennyi + Kriszti). Elszúrtam:$ Viszont az ELTE is! Nem túl sok szervezés volt benne, ezért se vettem komolyan. Heniékéhez képest egy nagy potty volt! Csak mi TBsek voltunk (31-en a 90 valahányból...) + a rokonok, Ők se olyan nagyon sokan.
Himnusz + eskü (majdnem elröhögtem magamat az egyik szónál:$) + tanszékvezető beszéde (háááááát... Csillu nem nagyon arról beszélt, amiről kellett volna szerintem...) + átadás (csak a dékán helyettessel kellett kezet fogni) + 2 sort mondott tőlünk egy csaj, amiben megköszönte a munkájukat ("ELTE" írta és megkérték, hogy azt majd olvassa fel...) + szózat és kész. Fél óra alatt lement az egész. Jham meg a végén csoportkép.
Szóval összehasonlíthatatlan Hennyiékével. Az valóban diplomaosztó volt! Ezt kevésbé nevezném annak. Sebaj:)
Más: Gyuri eljött:)) (neveletlen, soha nem fogad szót:P)Kaptam Tőle egy diplomás macit:))) Annyira jó volt a nyakába ugrani a diplomával a kezemben (szegényt majdnem fel is döntöttem:P). Ésss olyan nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon helyes volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bezselézte a haját, farmer gatya + zakó + garbós fölső ---> annyira hmmm:) Ha utána Hozzájuk mentünk volna tuti letámadom:P:P:P

Apum egy bunkó... volt kitől örökölnöm...
Megköszöntem Neki is a diplomát, hiszen nagyrészt nekik köszönhetem, erre: Gratulálok, vettünk neked 1 millióért egy diplomát. És állandóan ezzel jött. Ezt a mondatot mindenegyes alkalommal, amikor a diplomáról volt szó vagy, amikor sikerült az államvizsga elmondta. Szóval dühömben eldobtam a diplomát... Ott hagytam a francba Őt, erre hallottam, hogy azt mondja, hogy ha ilyen sértődős vagyok, akkor menjek a kurva anyámba... Menjél Te!
Ennyit róla... Úgy szeretnék Gyurihoz hazamenni minden nap:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat