Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005-11-22

Köszke csajok, hogy elkísértetek a Qve...be/ba:D! Végre van diákom=) meg a mai talit is!:D + hogy bírtatok rám várni a Könyvesben!! De annyira jó volt látni Lacit meg Dávidot is!! Mindkettő a férjem:PPP Csak egyikük TTCs másikuk meg KKGs. Ugyi milyen jó dolgom van nekem?:))))))) De tényleg nagyon szeretem őket!!!!! Főleg miattuk imádok visszamenni a suliba!:) Lacival cejetek beszélgetni (igaz ma nem nagyon tudtunk:( ) Dávidnak meg az ölelései azok, amik szuperek:))) Olyan szeretettel teliek, pedig lehet, hogy igazából nincs is bennük szeretet, de azt az érzést árasztják és ez a lényeg:P Ilyen ölelése csak Csöpinek volt még. Na jó és talán még Norbinak egyszer, a ping-pong asztaloknál. Lehet, hogy azért van ez mert régebben túlzásba vittem a csókolózást, de nekem az ölelés most százszorta fontosabb tud lenni, mert abból annyit nem kaptam...
Mindjárt írok is Dávidnak és elküldöm a Margitka fiúnk mostani képét is:))) Gyorsan fejlődik csak néma szegény:P Nojmi az igazi gyerekünk:) Margitka csak cyber-sex gyerek:PP Várom a szalagavatót;) Muszi lesz ám a családjával is táncolnia:)

Jah és még egy fonti!!!!!!!!!!!!!!! Voltunk a Teve étteremben!!!! Ésssssss láttuk Csabááááááát:DDDDD Végre egy picit dumálni is tudtunk vele! Tökre cuki volt, hogy leült az asztalunkhoz!!!(annak ellenére, hogy így nem tudtam kajálni:P) Kedves volt nagyon és arin mosolyog és azt hiszem itt jobb, ha befejezem mert Barátném megöl:P De azt még a vak is látja, hogy ők egymásnak lettek teremtve!!! (Heni: NO MISI!!!) Már most olyanok, mint a házastársak:PP Igaz Hennyi kicsit házsártos:P, de így cépek együtt:DDDD Irigylem Barátnémat! És nem csak azért, mert ilyen jó pasija van, hanem ahogy a Csaba rá néz!!!!!!!! Tényleg látszott, hogy szereti Henit!!!MÁZLISTA!! De örülök neki, NAGYON!!!:))))))Csak maradjanak örökre együtt!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat