Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-07-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-07-26

Huhh jó sok pótolnivalóm van...:) Lehet ma már be se fogom tudni fejezni. Az mindenesetre 100, hogy ki fogok hagyni dolgokat:S
A legfontosabb, hogy Luc jól van (kopp kopp kopp)! Az ivartalanítást követően sérvet kapott. Az orvos azt mondta, hogy csoda, hogy még él és, hogy ha még egyszer bekövetkezik, akkor már nem tudnak rajta segíteni, mert 2% az esélye(nem tudom, hogyan jött ez a szám...), hogy túléli a műtétet. Orsi bulijának napján tudtam meg...pontosabban már a cél előtt. Elkezdtem bőgni... Nem voltam képes arra, hogy így elmenjek a buliba. Heni viszont nem engedte, hogy ilyen állapotban hazamenjek, ezért felmentünk hozzájuk, sőt még meglepetést is kaptam. Titokban írt Gyurinak smst, hogy kivagyok és nem-e tudna odajönni, mert félt így. Mindketten <3 Kis cseles...azt hittem Gábornak ír, majd Eszternek. Mentünk lefelé a "buszhoz". Mondtam is Heninek, hogy az a fiú olyan, mint Gyuri, de tudtam, hogy az lehetetlen. Mégis Ő volt az. Kiléptünk a kapun és Ő állt ott. Annyira imádom Őket!!!!!!! Mindketten vigyáznak rám :') Gyuri is nagyon ari volt, mert halál fáradtan odajött :') Nagy mázlim van, hogy ilyen emberek vesznek körbe. Sokszor mégse tudom eléggé értékelni:(
Lucnál 1-2 nappal később találtunk egy dudort, amit fájlalt. Mindenki kibukott, mert mindenki a legrosszabbra gondolt: egy újabb és egyben halálos sérv. Nem tudtam, hogy elköszönjek Tőle vagy higgyek. Nem voltam képes elköszönni Tőle.Valami miatt elkezdtem hinni abban, hogy nem lesz semmi baj és hála Istennek vagy az Univerzumnak:D ödéma volt "csak". Ami meg elvileg ilyenkor természetes.
10 napig 24 órában kellett rá figyelni, hogy nehogy nyalogassa a műtét helyét. A tölcsért ugyanis nem lehetett ráadni, mert elkezdett fulladni, annyira felingerelte ilyenkor magát. Szegény Öcsi éjszakázott Vele 1 napot leszámítva. Kétszer ugyan hazajöttem a munkahelyről délben, hogy be tudjak Neki segíteni, de a sok kávé miatt hiába volt kimerült, alig bírt aludni. Esténként is próbáltunk besegíteni, ezért mi se túl sokat aludtunk. Az aggódás és a kevés alvás... Ki is jött a nem érzek senki iránt semmit szindrómám. Ha álmos, kimerült vagyok nem érzek...
Ilyen hét után kellett hajnali 4-kor elindulni Horvátba. A reggeli kávé és a 2 energiaital mentett meg, de így is sokszor éreztem azt, hogy be fogok kómálni. De ugye nem szabadott, mert sofőrt egyedül hagyni szemétség!
Ezt megtanultam Apa mellett.
Pula:
Az út a Horvátoknál félelmetes volt, kicsi halálfélelem a szakadékok miatt..., ráadásul a horvátok eszementül vezetnek (záróvonal, beláthatatlan kanyar, erre az a marha előzött)
13 óra volt az út. A hátsómat meg is viselte:P
Az apartman nem volt rossz, de azért lehetett volna picit jobb is:P Mindenesetre nagyon jó volt kettesben lenni. Olyan volt, mintha együtt élnénk. Közös kajakészítés, mosás, takarítás (a zuhanyzónál a sok víz:P), mosogatás. Ha Ő kevergette a kaját, akkor én mosogattam/terítettem. Ha én kevergettem, akkor meg Ő. Semmiben nem hagyott magamra. Mindent közösen csináltunk és amiatt élveztem is az egészet. A legrosszabb amúgy az ágy volt...túl puha és minden forgásnál reccsent...
Tengerben fürdés: matracon ketten, matracról beborítás, nyakában ültem, majd beledobott a vízbe, csak szimplán beledobott, frizbizés, labdázás, séta a víz alatt:P (kemény 1 és fél lépés:P). Tök jó, mert még mindig fel tudok feküdni a vízre.
A másik helyen azzal szórakoztunk, hogy beleültünk a vízbe és vártuk a felcsapódó hullámokat. Nagyon vicces volt:D Megmutatta azt a kempinget, ahol Ő volt.
Jártunk bent a városban, az amfiteátrumban (jó nagy csalódás volt... hülye T-com-os székek + kivetítő + lámpák...hülye filmfesztivál.)
Sajna hülye is voltam ezért a veszekedés sem maradt el...ilyenkor volt honvágyam. Meg aggódtam Lucáért, mert nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy hogy van.
Boltra ki volt írva "Szívesen lát" :)).Most össze-vissza írok mindent, ami csak az eszembe jut.
A megérkezést követő napi záport leszámítva végig jó időnk volt:) És talán egy picit barnultam is. Jham és a végére már egyáltalán nem zavart a fürdőruha. Igaz az egész kempingben úgy sétáltunk...lehet ez is segített:) Meg Gyuri! Ő nagyon sokat: )
Sokszor egymásra voltunk kattanva :)
Annyira fájt visszajönni a sivár, unalmas hétköznapokba, ahol nem Gyurival vagyok egy házban. Annyira szeretnék Vele élni!!!!
Magyarok egyébként nem is nagyon voltak. Strandon pl eggyel sem találkoztunk hála:)
Kaptam Tőle bokaláncot!! Olyan szépet szúrt ki!!
Az egy hét kevés volt, legközelebb minimum 10 nap!
A nő a boltban tudott pár szót magyarul. Mikor kiderült, hogy magyarok vagyunk egyből megcsillogtatta a tudását. Olyan ari volt:D Jó napot! Köszönöm! Viszlát! Mind tagolva:)
A határnál egyszer sem néztek bele a kocsiba, sőt volt ahol el se kérték a személyit. Horvátnál a pasi viszláttal köszönt:) Azt hiszem a Szlovénoknál nem nézték meg akkor, amikor átmentünk Horvátba... Bár ebbe nem vagyok annyira biztos.
Más:-német bronz. Nagyon nagyon szomorú voltam, amikor vesztettek, de jó volt Nekik a bronzért is drukkolni. Nagyon ügyik voltak!!!!!!!!!!!!! A spanyol meccset leszámítva szerintem végig szépen játszottak.
Megint más: vezettem!!!!!!!!!!! Ford Fiesta. Inkább csak felengedett kuplunggal haladtam, de az is szuper volt! Sikerült kanyarodnom és csak egyszer fullasztottam le, a leges legelején, amikor még Gyuri nem mondta el, hogy nem szabad gyorsan felengedni a kuplungot. Jham meg egyszer fékezésnél, de csak mert megijedtem, hogy elütöm a csigát:§ Félelmetes volt vezetni, de nagyon szuper is!! A földútnál volt vicces. Csak egy autó fér el ott. Jöttek mögöttünk. Gyorsan kipattantunk és helyet cseréltünk. Tuti hülyének néztek. Még jó, hogy nem küldtek el a francba:D
Na jó megyek aludni, mert a végén megint kijön a munkaundorom...
Jham a fiúk (Endre, Tibi) még a nyaralás előtt felhívtak. A dilis Tibi tök átvágott. Elváltoztatta a hangját és halálra hülyített. :D
Holnap Shrek 4, de szerdán majd még folytatom, ha minden igaz:)
Kihagytam: kétszer is kávéval keltett fel : )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat