Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-09-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-09-29

NEM BUKTAM MEEEEEEEG:) Tudom Hennyi Te megmondtad:D Szerintem amúgy minden a drukkon múlt!!! Komolyan ennyien még életemben nem drukkoltak nekem! Le akartam írni, hogy kik, de komolyan annyian és ez olyan nagyon, de nagyon, de nagyon jó érzés volt!!!!!!:')
1.Életemben mentem először úgy el vizsgára, hogy 3 tételt egyáltalán nem tudtam. Egy mondatot se hozzá! Azt hittem megőrülök, bőgtem is párszor és sztem a körülöttem lévők agyára mentem. Gyurival is olyan gonosz voltam "Nem örülök, hogy jöttél". Aztán közbe az a negyed óra annyi pluszt adott! Ahogy mondta is: akkor, ott tényleg úgy szerettük egymást, ahogy kell. Mindketten lestrapáltan, csövin (nekem körömlakk le, szemöldök nuku kiszedve, csövi ruha, koszos haj stb) Egyáltalán nem játszott, akkor ott szerepet a külső! Csak az érzések és ez szuper volt!
Csak előtte ne lettem volna olyan bunkó... (szegény Hennyit is zaklattam emiatt késő este:S)
2. Vizsga: egész nap tök meg voltam zavarodva! Rossz irányba mentem pl:P reggel és vizsga után is:P 8-tól negyed 2-ig ott voltunk és a szemétség az volt, hogy fogalmunk se volt arról, hogy megbuktunk-e vagy sem. Mindenkinél ugyanazt mondták: köszönjük nincs több kérdésünk. Erre meg 12-ből 6-ot megvágtak. Én nem tudom, hogy az enyém hogy a fenébe lett ilyen!! Azaz a sok drukk! Tuti!! És ezt most nem csak úgy mondom! Ma reggel is olyan aranyos volt bent mindenki! Még az ovk is gratuláltak:) Sőt Erika is állítólag állandóan átjárkált Emeséhez, hogy tud-e valamit:D Amúgy tök jól terjedt: felhívtam Gyurit és olyan 10 perc múlva hívott az E. Csaba. Gratulált. Hirtelen úgy meglepődtem. Válasza: "anyósodtól" tudom :)
Hennyi, Gyuri és Apumék is tök idegek voltak <3
Egyébként alkottam is:
- "ez tetszik, tetszik ez az elnevezés!...de nem ez a neve"
- én: "ráverik" khm "ráterhelik"
tanár: "mit mondott az előbb?"
én: "ráverik"
elnök: "miért? végülis ráverik=)"
De legalább ezek után jó hangulat lett:D Komolyan olyan voltam ott mint egy gyerek és az izgulás mellett még a nevetés is ment:)
2. Olyan fura. Tudom, hülye vagyok, de most annyira rémisztő, mert minden tök jó: egészséges család és manók, egy nagyon jó barátnő, állás, diploma, és egy iszonyatosanmázlistavagyokmiatta barátom!!!!!
3. Revizorok Erikának: "jó, hogy visszajött Edina...aranyos az Évi és az Emese is, de azért az Edina csak a miénk!" Ez jól esett: ) Azt hittem fel se tűnt Nekik, hogy nem vagyok ott:P Meg az Andi mondata is: Évivel Ti valahogy úgy tényleg átlátjátok. KÖSZI : )
4. Endre iwiwen:
"Szia királylány! Mi van veled? Nem tudlak elérni sem telefonon sem lotuson. :( Légyszi, életjelet!!!!!!!!!!!!"
---> nem úgy, de olyan nagyon benne van Ő is a szívemben!! : ) Tök fura, mert nem ismerem annyira, de ha eszembe jut, akkor úgy megtelik a szívem szeretettel! Annyira értékes ember és nem csak azért, mert tök jóleső leveleket ír:P
5. Tuti ki fogok hagyni csomó fontos dolgot, de majd pótolom:)
6. Szülinapom: Gyuri: "Gyere gyorsan!" Lent várt egy tűzijátékos tortával!!!!! Soha nem kaptam még ilyet : ) Éss elénekelte a happy birthday-t :D :* Rózsákat, Dragon Ball-t!!!! tartóval, és egy cuki plüsit kaptam. (Anyum: "jééé a plüssel aludtál?:O Olyan vagy, mint egy kisbaba" :P:P) Különleges volt nagyon az a nap!!!!!!!!!! (az estét leszámítva).
7. Mit csinál egy diplomásféleség? Hupikék Törpikék CDt hallgat:D, kövi nap pedig nagy hévvel integet Lacinak az ablakból guggolva, hogy Emese főnöke azt mondhassa rá, hogy milyen gyerekes. Először be se akart jönni a szobába, mert csak azt látta, hogy ott vagyok az ablakban, kilóg a hátam stb.
Háááát igen... úgy látszik leépültem:D Sajnálom nem tudok felnőtt lenni, ez van:D Majd ha 1-2 hónap múlva köztisztviselő leszek, akkor talán megprósza:P
8.Egyenlőre ennyi, mert fél1 van és még hajat se mostam:S Ma reggel is alig bírtam felkelni (10 percem maradt elkészülni:S).
Jujj még valami! Lefoglaltunk Bécsben dec 11-13-ig hotelben szállást :) Csak ketten, Bécsben az adventi vásár idején : ) : ) Jham és, akkor leszünk fél évesek! I hope:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat