Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-08-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-08-28

Hiányzik picit a naplóírás, úgyhogy írok bele pár dolgot:P
Először is MOTOROZTAM!!!!!!!!:)))) Hála Nojminak!!Annyira de nagyon szuper volt!!!:P 120al mentünk:D Picit féltem, de tényleg kihagyhatatlan élmény!!!!!!!!
Itt voltak Alexék 5napig! Szeretem amikor itt vannak, mert nem uncsik a hétköznapok és anyum is engedékenyebb!Voltunk velük Tihanyban, Ausztriában(a magyar pasik százszorta jobbak:P és a babák is szebbek itthon, meg maga Pest is szebb:P)stb:) Egyedül az volt benne a rossz, hogy 3an voltunk az én pici szobámban(anyu, apu, én)és a föld se volt valami kényelmes...de remélem sokszor fognak még hozzánk jönni!!!
Gáborral éjféltől reggelig kint voltunk a Városligetben!!Álmosságot leszámítva nagyon jó volt!!!Jól éreztem magamat!!Tényleg az a rossz, hogy messze lakik...
Voltunk Börzsönyben csajokkal!Kirándultunk, fini szilvásgombócot ettünk, megnéztük a "forrásokat":P Szóval szupi volt!! Csak az a hülye a vonaton... "kis muffok..." Soha nem hallottam még ő előtte nyávogni pasit, de NEM IS AKAROK!!!Szörnyűűűűűűűűűűű Meg a csikkdobálás...vissza is pattant ránk az a car!
8.12 Pici fél éve halt meg:'(És nekem csak 13án jutott az eszembe:((((Pedig sokszor szoktam rá gondolni, mert örökké hiányozni fog!!!
Zsófival mentem aggilytizni(ugye így írják?:P) Imádom a kutyikat!!!Fidó, Süti és Popey voltak a kedvenceim:D
Csöppyvel taliztam...(Béla is velünk tartott).piahegyek.Már megint ígért...remélem jó volt a Parádé de nem is bánom, hogy nem hívtál végül.Sokkal jobb programom volt!:P Mert Kultúr Kocsmában voltam!!!!!!!!! Árultunk virslit, hamburgert és zsíros kenyeret:)Először bénáztam, de aztán belejöttem és élveztem az egészet:D Mondjuk ebben Nojminak és Lacinak is nagy szerepe volt! Sőt a Lacinak örök hála azért hogy elkezdett foglalkozni velem! Jól esett:D Plusz Nojminak is hála!!!!De neki már eleve is sokkal tartozom:P
Raphael...hullócsillag...cha cha cha...keringő...hülyéskedés...sport szelet...Németország...csak 1 nap... Lehetetlenből lehetséges, lehetségesből lehetetlen... (remélem ezt pár év múlva is érteni fogom:P)
Jah és Nojmi már 20éves:PPPÖreg tyúk lett az én kisjányomból:P Remélem jó volt neki a mai nap és valahogy kedvet kapott!!!!
+JOBBULÁST Heni nagyijának!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kihagytam még egy fontos dolgot!! Második férjem felnőtt lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat