Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-05-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-05-16

Tegnap Cipőről lejött a póráz!Még jó, hogy idejében észrevettem és utána kaptam!Megőrültem volna ha elszökik!!!!!!!!!!! Annyira drága volt, mert hirtelen nyúltam utána és fogtam meg, de mégse harapott meg!!!!!!:D Még a végén megszeretjük egymást:D Na jó én már most is szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2002, 2004, 2006... Ezekben az években tetszettek meg fiúk 100%osan!!! Csomószor vagyok oda pasiért, de úgy teljesen igazán 100%osan csak ritkán! Mindig van olyan ami végül nem tetszik és visszakozok! Még Zoli sem tetszett 100%osan, Dé meg mégannyira sem. De ők igen!! A, A, M, És mi a közös bennük? Mindegyik átbaszott mégis ennyi idő után is vonzzanak. Igaz akarni márcsak az egyiket akarom...Azaz szeretném! Szóval a legközelebbi 100%os 2008ban lesz! És M betűs név lesz! Ezt a logikát?!:P Szóval 2008ban M betűsök jelentkezzetek;)

Utálom!!!!!!!!!El akarok menni!!!!!A legelső fiúval elmegyek a picsába akibe beleszeretek!!!Amint lehet hozzá fogok költözni!!!!Hála az itthoni légkörnek, hála a nyomásuknak és hála a sorsnak előjött az a tiszta seggfej énem! Oké én vagyok a skizo beismerem és én terjesztem... Minden szaron felhúzom mostanában magamat és kisebb jeleneteket rendezek!Aminek a vége az lesz, hogy azokat vesztem el akik a legfontosabbak!Nem tudom mi van velem!:( Hirtelen most minden kitör belőlem vagy mi????????????????

Más: Heni amit írtál nagyon jó:))Csak Nojmié ne folytatódjon!! Meg a mienk is másképp...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat