Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-04-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-04-02

Nemrég megnéztük a Jégkorszak 2t!!Nagyon nagyon jó volt:DDD Egyetértek Nojmival mert muszi megnézni mégegyszer legalább!!! (Viszont legközelebb vagy egyből a saját helyünkre üljünk vagy várjuk meg a film kezdetét:P))
Déwidet felhívtam, de furi volt, ráadásul be is égtem, mert lesziáztam az anyját és még bemutatkozni is elfelejtettem...De annyira meglepett, hogy csaj vette fel, hogy hirtelen nem tudtam mi van. Szar ez az egész...nem tudom, hogy tényleg ennyire sok dolga van e, vagy csak... Hülye cirkusz! Mindenesetre kitöröltem a számát és Nojminak sincs meg, úgyhogy az már biztos, hogy ha ő nem keres akkor ennyi volt. Annyira nem értem... első egy hétben épp az volt a baj hogy állandóan hívott és írt, most meg... Bárcsak inkább az lenne. Mondjuk azon gondolodtam, hogy szerintem nem illünk össze...Valahogy úgy érzem, hogy nem nagyon tudnánk komolyabban beszélgetni és, hogy ő egy tök másik világ... Igaz, a cirkuszi élet tényleg másabb, mint amilyet én élek.És eleinte lehet, hogy izgalmas lenne(azaz már most sem az...), de később már tuti nem lenne jó... Nem csoda, hogy cirkuszos emberek általában cirkuszos fiút/lányt választanak maguknak.
Mindig olyanok tetszenek meg akik nagyon nem illenek hozzám...MIÉRT VAN EZ?:((( Kenny, Andris, Milán, Déwid... Mindegyik különbözik tőlem...semmi közös nincs bennünk, mégis ők azok az emberek akik... Sőt még ide sorolhatom Zolit is... Bárcsak most már végre olyan fiú tetszene meg aki azért hasonló hozzám.
Milán:leült kajálni hozzánk és annyira rossz volt:( Egyszerűen tetszik rajta minden! Az idióta beszólásai, a pumukli feje, az öltözködése, a mosolya, a nézése... Csak hát ő se hozzám való:( Ő:buli, strand, éjszaka... ami elvileg tök jó, csak én nem vagyok túl bulizós, strandra nem megyek, az éjszaka meg anyumék miatt rossz... Nagyon rossz volt tök közel ülni hozzá és tudni azt, hogy csak nekem jelent ez vmit...Nekem ugrik ki a szívem mikor látom és kezd el a lábam remegni, leszek féltékeny és szomorú ha ránéz egy csajra...Őt viszont nem érdekli... Váááááááááááááááá
Déwid segíts nekem!!
HENI HA HAZAJÖSSZ AZONNAL SZÁMOLJ BE NEKEM, mert különben dühös leszek!!!!!!
Holnap suli:'(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat