Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-05-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-05-11

Milyen fura, hogy egy takarítás a Subwayben nagyon is boldoggá tudott tenni.Persze nem maga a takarítás, hanem az, hogy ő ott volt a közelemben, hogy flörtöltünk, hogy nézhettem a szemébe, hogy váltottunk 1-2 szót! Nem tud érdekelni az, hogy szemét, hogy skizo, hogy ha dühös képes mkit kivétel nélkül megütni.Áh de fasz vagyok már megint!!! De nem akarok magamnak hazudni! Igenis érdekel még mindig!! Vonzódom hozzá, akarom őt!!! De! Azt is tudom, hogy ebből nem lehet semmi sem!! Flört volt, van és talán lesz is, de több soha sem! És így a jó! Még ha fáj akkor is. Nem akarom, hogy mégegyszer átvágjon.
Tök jó volt a lányokkal talizni!! Csak kevés volt! Nah majd pénteken:) Meg a délelőtt is jó volt!!!! Olyan viccses volt amikor Annamari eldobta a forrócsokit:D:D:D
Viszont Misit annyira szeretném megütni!! Szeretnék belerúgni egy hatalmasat!!! Seggfej!!!!!!!!! ÉS GYÁVA!!!!! A javából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hazafelé menet taliztam Istvánnal. Olyan édi volt, jól esett amiket mondott, de... Furi egy kör: István->Én-> Déwid Csak az uccsó rész már kiesett!Nah őt tényleg le bírom zárni!!! Ő valóban egy tapló!!! És amúgyis inkább elnyomásra akartam! Milános érzést akartam vele elnyomni. István se tudja amúgy, hogy mi van. Bárcsak nem engedte volna meg Dének, hogy legyen köztünk vmi!!! Bánom azt az egészet!! Azaz talán azt a napot nem, de a többit igen!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat